Predovulačné bolesti

17. aug 2021

Mali ste pred ovu niekedy take bolesti vajecnikov, ze ste sa rano nemohli poriadne vycikat?

michaela789
17. aug 2021

Nemáš skôr zápal močových ciest?

dominikatomas
17. aug 2021

mavam to ale bola osm s tym u gyn. a povedal, ze niektore zeny maju silnejsiu ovulaciu ,kde ich od vajicka jendeho alebo druheho moze bolit v boku . ale vycikat sa mozem pohode iba ciitm vajicko ale viem, ze mam silnejsiu ovulaciu takz eno stres.Ale teba ak to boli pri cikani tak radsej chod k lekarovi

autor
17. aug 2021

@michaela789 nemam ziadne ine priznaky. Zajtra mam dostat ovu a taku bolest som mala vcera rano a dnes rano a cely den nic.

autor
17. aug 2021

@dominikatomas iba rano. Potom cely den nic.

dominikatomas
17. aug 2021

ja si mylsim, ze to je iba z ovulacie, ved ako ma kazda zena inu menstruaciu tak aj ovulaciu. Niekore zeny nai nepocituju , z eju maju ,niektore az velmi. Ja viem, ked ma tob oli v boku jendom alebo druhom ,ze mam silnu ovulaicu a ako prisla aj odide.Neberiem na to nic to musi proste prejst. Dam si horucu srorhcu zabalim sa do deky a je fajn 🙂

autor
17. aug 2021

@dominikatomas ale moze to trvat aj tak 2-3dni?

dominikatomas
17. aug 2021

ano kludne

veronikaszabova
17. aug 2021

Mne trvaju ovulacne bolesti 4 dni. Kazdy mesiac. Na treti den prebehne vzdy ovulacia.

autor
17. aug 2021

@dominikatomas dakujem. Dufam ze je to len z ovu. Snazime sa o babo, tak by som nerada brala atb

autor
17. aug 2021

@veronikaszabova dakujem za tvoju odpoved. Verim, ze je to len ovulaciou. Robim si momentalne aj ovu tesy, lebo snazime sa o babo.

dominikatomas
17. aug 2021

@veronikaszabova moxe yrvat lrdy ako

veronikaszabova
17. aug 2021
autor
17. aug 2021

@veronikaszabova moze trvat kedy ako

dominikatomas
17. aug 2021

@veronikaszabova pardon, ze bolesti pri ovulacii aj po mozu aj dlhsie trvat, ale je to individualne

veronikaszabova
17. aug 2021

@dominikatomas a ja snad tvrdim niekde nieco ine? Napisala som, ako to je u mna. Takze nechapem tvoju poznamku.

dominikatomas
17. aug 2021

@veronikaszabova ale ved ja sa nehadan asi sme sa nepochopili iba konstatujem ako kazfy