Mali ste pred ovu niekedy take bolesti vajecnikov, ze ste sa rano nemohli poriadne vycikat?
mavam to ale bola osm s tym u gyn. a povedal, ze niektore zeny maju silnejsiu ovulaciu ,kde ich od vajicka jendeho alebo druheho moze bolit v boku . ale vycikat sa mozem pohode iba ciitm vajicko ale viem, ze mam silnejsiu ovulaciu takz eno stres.Ale teba ak to boli pri cikani tak radsej chod k lekarovi
@michaela789 nemam ziadne ine priznaky. Zajtra mam dostat ovu a taku bolest som mala vcera rano a dnes rano a cely den nic.
@dominikatomas iba rano. Potom cely den nic.
ja si mylsim, ze to je iba z ovulacie, ved ako ma kazda zena inu menstruaciu tak aj ovulaciu. Niekore zeny nai nepocituju , z eju maju ,niektore az velmi. Ja viem, ked ma tob oli v boku jendom alebo druhom ,ze mam silnu ovulaicu a ako prisla aj odide.Neberiem na to nic to musi proste prejst. Dam si horucu srorhcu zabalim sa do deky a je fajn 🙂
@dominikatomas ale moze to trvat aj tak 2-3dni?
ano kludne
Mne trvaju ovulacne bolesti 4 dni. Kazdy mesiac. Na treti den prebehne vzdy ovulacia.
@dominikatomas dakujem. Dufam ze je to len z ovu. Snazime sa o babo, tak by som nerada brala atb
@veronikaszabova dakujem za tvoju odpoved. Verim, ze je to len ovulaciou. Robim si momentalne aj ovu tesy, lebo snazime sa o babo.
@veronikaszabova moxe yrvat lrdy ako
@dominikatomas co???
@veronikaszabova moze trvat kedy ako
@veronikaszabova pardon, ze bolesti pri ovulacii aj po mozu aj dlhsie trvat, ale je to individualne
@dominikatomas a ja snad tvrdim niekde nieco ine? Napisala som, ako to je u mna. Takze nechapem tvoju poznamku.
@veronikaszabova ale ved ja sa nehadan asi sme sa nepochopili iba konstatujem ako kazfy
Nemáš skôr zápal močových ciest?