Dobry den, prvykrat v zivote beriem Prednison tri tabletky denne. Posledny cyklus mi ale neprisla ms, teda bola velmi slabucka takmer ziadna. Uzivam antikoncepciu Nuvaring, aj tehotenske testy som si robila, negativne. Mal prosim niekto takuto skusenost zeby mu z liekov neprisla menstruacia? Uzivam este jeden liek Mestinon
Dakujem za odpovede
@pseudomonas87 dakujem, neviem co sa stalo, volala som aj so svojou gyn a povedala ze ak sa to zopakuje ďalší mesiac mam prísť pre istotu na sono. Prednison beriem kvoli myasthenii gravis. Menštruáciu by som ešte mohla pripísať stresu, nonstop behanie po doktoroch, karanteny, vyseytrenia....ale nikdy mi ms nehaprovala, neprišla iba raz a to som bola planovane tehotná. Trochu ma to zaskocilo
@zdencaaaa hmm, možno všetko dohromady, stres, predni, behanie po Dr, ja by som počkala ako sa to vyvinie
@zdencaaaa ja som kvôli prednisonu pribrala 20kg za pól roka a prestala mi menštruacia po prvom mesiaci užívania. Bol to ozaj horor🤦🏼♀️
@zdencaaaa ahoj, ja som užívala dlho predni v mega dávkach, ale menzes som mala normálny, ale to sa nevylučuje, že u teba, to naozaj môže teraz haprovat, alebo to bude mať súvis s ochorením, kvôli ktorému berieš prednison.