Ahojte dievčatá ...isté pôjdem za svojím doktorom..ale..mávate aj vy týždeň pred pár dní pred alebo deň pred menštruáciou stavy ale nie že plač ale nervy normálne vyvinuté na niekom nadavate proste pointa že za až bojíte čoho ste schopné?
Ja to má sebe dlhšie hádam bojím sa týchto stavov a pôjdem sa na to popýtať na gynekológiu..pýtam sa preto či máte niektorá skúsenosti liečbu a či to pomáha..musím s tým dačo robiť..ďakujem za odpoveď
Bude to skôr PMDD a nie PMS, ja to mam rovnako
U mňa PMS…keď som veľmi nervózna a kričím na partnera, hneď je jasné, že do týždňa príde menzes. Keď som brala antikoncepciu, tak to ma zrovnávalo, celkom mi fungovali Gynex kvapky, k tým sa asi vrátim.
Ja mám tiež pred ms také stavy, že chudák môj chlap .. keď už cítim, že ma chytá amok, sadnem do auta a idem so psami na chvíľu k lesu a tam sa väčšinou ukľudním. No viem byť hrozne nepríjemná. A výbuchy napríklad pri upratovaní, keď v tomto hnusnom malom byte o dačo zakopnem, mám aj také, že vysávač letí cez pol izby a minule som pobuchala po notebooku tak, že to už nerozchodil 😫.
Áno, a práve preto dnes ležím na terase a sa opalujem nech mám pokoj aj ja aj oni😘
Pred a počas menzes u sa znižuje hladina serotonínu je to nejako naviazane na ženské hormóny a môžu byť ženy agresívne, plačlivé
Aj preto po menopauze toľko žien dostane depresie, lebo chýbajú hormony.Ja mám úzkosť, nervozitu, keď už dostanem nič mi nie je.
@rebi789 čo to znamená?
A baby ak máte dačo čo netere čo zaberá ja som sto skoro už včera nezvládla
Cítim sa rovnako ako ty. Akoby som bola ina osoba
Poznam.... No ja skor placem a nechce sa mi zit, skor sa bojim ze ublizim sebe
Až takéto nie.
Niekedy mi ale vadí aj to, že manžel pri mne dýcha 😁
Ale nenadávam mu, ani nikomu.