Predčasná menštruácia. Poradíte?

jaruska18
11. nov 2014

Ahojte, potrebovala by som radu. Moje problemy zacali v marci. Krvacala som v kuse 3 mesiace, lekar mi dal norethisteron a pambu a preslo to. Brala som 3 mesiace Duphaston, najskor zabral. Druhy cyklus som uz mala pred ms 3 dni spinenie, treti cyklus uz 7 dni spinenie pred ms. Mala som cyklus 31 dni, potom 35 a nakonec 42 dni. Posledna ms mi skoncila pred 2 tyzdnami, a vcera som zase dostala. A to dost silnu, hlava sa mi toci,zavraty mam. Teraz by som mala mat ovulaciu ale podla ovu testov nebola. Zajtra idem k lekarovi. Dal mi este na 3 mesiace Duphaston, vcera bol siesty den co som ho mala byt ale dostala som ms tak som nepila ani dnes. Nemate niekto podobnu skusenost? Dakujem 🙂

mawka
11. nov 2014

mala som takyto problem ako 20 rocna, cely rok som bola ukrvacana, schudla som, slaba som bola. uz si nevedeli rady a nakoniec na mne vyskusali este triregol, to bola ta trojfazova HAK a konecne som mala svaty pokoj. potom sa to este par krat zopakovalo, ale len asi dva cykly a teraz mam pokoj de facto uplne.
mne napr. norethisteron absolutne nesedi, ked som si aj chcela posunut menzes, tak mi sice posunul, ale potom som krvacala dva tyzdne a ako u masiara. mozno aj tebe nesedi norethisteron. mne teda nepomohol, ked ma nim liecili. o to viac som potom krvacala.

adman
11. nov 2014

mawka - kde máš lekára? a koho? presnejšie - potrebujem podrobné info - riešim toto s kamoškou už niekoľký rok...