Predčasná menštruácia

nataliena460
7. apr 2023

Ahojte chcem sa vás spýtať ci ste sa stretli so skorou menštruáciou . Prišla mi na 20 deň cyklu. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Cyklus mávam 29 -30 dňový. Vždy aj tak prišiel .Teraz ma to prekvapilo. Stres nemám teda nepociťujem niake psychicke vypätie. Ale musím spomenúť že 3 roky sa nám nedarí otehotnieť. Ďakujem za vaše skúsenosti.

zenulkaaa
7. apr 2023

A je to fakt menstruacia? Nie je to len spinenie??? Nie je slabsia ako inokedy? V tom pripade by mohlo ist aj o tehotenstvo

olivia_s
7. apr 2023

@nataliena460 ahoj. Ja mam cyklus 28 dnovy plus minus 1 den od kedy som dostala prvu ms pred 20 rokmi.. a posledne 2 mesiace mam cyklus 19 dnovy. Nejaky vykyv, zatial neriesim. Len my sa snazime o dieta uz roky, cize ma len prekvapuje ze mavam ovu na 7-8.den cyklu. Pockam este mesiac dva a zajdem ku gyn. Neriesila by somto zatial ani u teba, ak sa to nebude opakovat.

olivia_s
7. apr 2023

@nataliena460 ale pytala som sa na to v CAR, vraj to nic neznamena a dnes som mala ist na vklad posledneho embrya, ale ochoreli sme. Ovu som mala potvrdenu ultrazvukom tusim na 7-8 den.

veselo_neveselo
7. apr 2023

Ak si sledujes ovulaciu, tak asi bola skor ako obyycajne, a tym padom aj menzes. Nic nezvycajne. Keby ich bolo viac za sebou, treba sa popytat Dr, ale obcasny takyto vykyv asi nevadi.