Predčasná menštruácia

barborka106
26. sep 2021

Ahojte dievčence, stretla sa niektorá z vás s predčasnou menštruáciou?
Mne tento mesiac prišla o 11 dní skôr (mala som náročný mesiac - pohreb, nástup do práce, fyzická námaha, zmena počasia atď.)
Mám rovnaké priznaky menštruácie ako vždy - bolesť v podbrušku, kožné vyražky, chuť na sladké atď.
Stretli ste sa s tým niekedy aj vy? Budem vám vďačná za odpovede. Ďakujem a prajem krásny deň. :*

janetinka27
26. sep 2021

@barborka106 mohli to ovplyvnit skutocnosti, ktore si opisala. uvidis ako to bude pokracovat a ci sa skutocne jedna o MS. a uvidis dalsi cyklus,ci sa to upravi samo.
ja som mavala vselijake skoky v MS, ale z dovodu hormonalnej poruchy. ak je to jednorazove, neriesila by som to.

matus7030
26. sep 2021

@barborka106 môže to byť aj okolnosťami, ktore si napísala. Alebo to je ovulácia, ktoré občas môže byť sprevádzaná aj 2-3 dňovým krvácaním.
Prípadne nemohla si otehotnieť? Ja mám totiž skúsenosť, že mi prišla takto v strede cyklu MS a nakoniec to nebola MS ale spontánny potrat/biochemické tehotenstvo potvrdené zvýšeným Hcg.
Uvidíš, ako to bude pokračovať a čo sa z toho vyvinie. Ak bude cyklus pokračovať normálne a nebudeš mat bolesti, tak budeš OK. Ak máš pochybnosti, smer lekár.

barborka106
autor
26. sep 2021

@matus7030 myslim si, že to bude MS, nakoľko vcera som mala jemné špinenie a dnes je to krvacanie ako pri menstruácii (hrudky, tmavo-cervená, bolesť v podbrušku atď.)

deti95060810
26. sep 2021

mala som s tým problém takmer rok... skús čaj .

barborka106
autor
26. sep 2021

@deti95060810 a prosím vás, aký čaj vám pomohol? Ďakujem za radu :*

deti95060810
26. sep 2021

@barborka106 čaj z alchemilky