Prečo výsledky z cytosteru trvajú dlho?

sweet20
30. aug 2022

ahojte, dnes som bola na cytoster pri gynekologicke a povedala mi, ze o vysledky mam zavolat az o tri tyzdne.. nie je to nejak dlho? ci vie mi niekto vysletlit preco to trva tak dlho? neviem sa o tom docitat nikde. Koncom maja som bola pri gynekologicke a robila mi ten cytoster tak bol celkom rychlo, mala som pozitivnu ureaplazmu tak mi dala antibiotika aj partnerovi. Nemali sme mat sex 3 mesiace a dnes som bola na kontrole po troch mesiacoch.. ale neviem ci mozem uz mat sex alebo niec.. ci mam cakat do vysledkov? sa bojim, ze este nebudem zdrava kedze moj partner je uz zdravy.. lebo doktorka mi kazala pocas liecby nemat sex a teraz mam celkom dilemu ci este vydrzat tri tyzdne kedze sme vydrzali uz tak dlho od maja.

viestta
30. aug 2022

Lebo kapacity histogickych labakov sú obmedzené, vzorky sa tam zvázajú a pred vyhodnotením sa musia pripraviť.

micusa2222
30. aug 2022

@sweet20 na ten sex si sa mala pýtať priamo gynekologičky,,to nie je otázka pre nás...

sweet20
autor
30. aug 2022

@viestta dakujem to som chcela pocut

sweet20
autor
30. aug 2022

@micusa2222 prepac, ale napadlo mi to az doma.. a normalne sa pytam, mozno ma niektora zena rovnaku skusenost

micusa2222
30. aug 2022

@sweet20 jasné, človek niekedy nevie, kde je sever po tých vyšetreniach

sweet20
autor
30. aug 2022

@micusa2222 a doktorka tam bola sama lebo sestricka chora tak len rychlo rychlo , ani mi to nenapadlo sa nieco pytat