Ahojte, boli ste niektorá na dilatácií krčka ? Prečo ste toto vyšetrenie podstúpili ?
@niqua a pomohlo vám to ? Bol to bolestivý zákrok ?
Nieeeeee vobec, to jeden lekar a sestricka, ktora mi davala narkozu....po pol hodine som uz bola hore...robili mi to ako 17 rocnej...a nie...nepomohlo...az porod pomohol...pred 10 rokmi...a potom zase sa to vratilo do starych kolaji...teraz som rodila znovu a je to take ze kazdy mesiac ine...raz umieram a raz to zvladam v pohode....skor by som sla prirodnou cestou uz ako operativnou...ak samozrejme ste osoba, ktora veri viac prirode ako dnesnej medicine....
@niqua
Niqua chcela by som sa opýtať, čo myslíte tou prírodnou cestou? Rozšírenie krcka? Ak áno, vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem
@romanetta88 zalezi, aky mate problem...
@niqua zuzeny krcok. Podstúpila som dilataciu, pretože mi neodtekala poriadne krv a iné sekrety a mala som z toho už zapal hnisavý. Teraz, po roku, mam pocit, že sa mi opäť zúžil a nechcem sa dostať do rovnakého stavu. Čiže moja otázka je, či ste mysleli, že sa dá krcok rozšíriť prírodnou metódou?
@romanetta88 nie nie...v tomto vam urcite neporadim....jedine co tak si nastudujte alchemilkovy caj ako sa ma pit...a nejaky v bio kvalite a pite ho pravidelne tak ako sa ma + aj tie prestavky co maju byt....a cvicte yogu...tolko Vam.len viem...kazdopadne vela zdravicka zelam
Silna bolestiva menstruacia