Ahojte. Mám 18. S priateľom (23) som 2 roky no sexuálne žijeme rok. Ani neviem ako začať...Už sa to stalo viac krát a cítim sa za to veľmi trapne až sa mi chce plakať. Priateľ reagoval zhnusene najprv..no neskôr ma objal, že to je v poriadku, že sa len zľakol.
No ja už nechcem aby sa to dialo, neviem či je chyba vo mne alebo v ňom. Občas mám pocit že na mňa ide rýchlo a ja sa akoby neviem uvoľniť počas toho. Teraz už 2 deň krvácam a menzes to nie je. Bojím sa mať znovu sex...a odmietam sa ďalej cítiť trápne kvôli tomu...čo mám robiť ,čo to je už som naozaj zúfalá...
Chodíš na prehliadky ku gynekológovi? Mohol by to byť polypy alebo niečo s krčkom maternice,mala by si sa dať čo najskor vyšetriť.
Môže ísť o polyp.
Myslim, ze dost napoveda, ked hovoris, ze ide prilis rychlo na teba a ty sa nevies uvolnit.. si dostatocne pripravena ked idete na to? Nie je prilis velky / necitlivy / mas pocas sexu bolesti?
Stymto treba ist na gyn vysetrenie..
Určite navštív gynekologicku, ale môžeš krvácať aj z poranenia ak ide na teba rýchlo a niesi dostatočne vlhká môžu vznikať rôzne ranky...
treba vysetrenie u gynekologa.
slabe krvacanie po styku moze byt, ale pokial nei je partner "agresivny", nemalo by to byt pravidlom. moze sa to stat obcas. taketo krvacanie ale ani nemusi byt vyslovene krvacanie, ale skor krvavy vytok, pripadne aj ak to krvacanie je, tak slabe a chvilkove. vobec netrva 2 dni. ak sa take neico stava pravidelne a trva to taj takto dlhsie, moze tam byt nejaky gynekologicky problem. treba vysetrenie.