Prečo mám stále zápaly a bolesti?

malama
4. júl 2010

Ahojte, uz z posledneho zufalstva som po rade mojej kamaratky prisla na tuto stranku. Moj problem spociva v tom, ze sa s manzelom snazime o babatko asi necely rok, ale nie je to intezivne snazenie z dovodu, ze mam zenske zdravotne problemy, ktore mi zacinaju stale 2 az 3 dni pred menstruaciou. Nastava svbenie, palenie, silny moc a hrozne bolesti v podbrusku. Tym padom som stale na canestene a mycomaxe, ktory dostava sem tam aj moj manzel a taktiez si posledne mesiace neviem predstavit jeden den bez masticky. Takze, ak mame s manzelom p.styk aspon 3x do mesiaca sme stastny, pretoze inac to nejde.... uz neviem fakt co robit, zijem v zahranici, bola som uz niekolko krat u lekara, ale to stale dostanem len uz spominanu medicinu. Doma na Slovensku to nie je o nic lepsie ...

margarita
4. júl 2010

malama, myslim, ze lekar by Ti mal skusit vysetrit, preco sa to vracia, nielen davat masticky, ale odhalit pricinu, co tieto priznaky sposobuje. To, o com pises, nepoznam, ale pred rokmi som mavala tiez casto zapaly a stale nejake vytoky a bolesti pri styku. moj doki tiez len "hasil" cipkami a mastickami, az som si vydupala vysetrenie na ureaplazmy a chlamydie...a chlamydie boli pozitivne 😒 po prelieceni (silne antibiotika mne aj manzelovi plus este polroka po som brala lieky na podporu imunity) - sa to uz nikdy viac nevratilo.
Tot teda moja rada - googli, hladaj, pytaj sa, z coho to moze byt.
Drzim palce, ahoj 😉

jarulai
4. júl 2010

@malama skus si vypytat este okrem tych sterov na chlamydie, ureaplazmy a mykoplazmy aj odporucanie na imunologiu. mozes mat narusenu imunitu a preto sa ti to moze stale vracat. ak dostavas stale rovnake lieky a masticky, tak aj to je o nicom, lebo tie bakterie sa stanu odolne casom a ako keby si sa ani neliecila. a ak ti mozem este poradit, tak sa vyhybaj sladkemu, plesnovym syrom, ziadne tangace, len bavlnene nohavicky a vzdusne oblecenie a preventivne si kup aj lactobacily, vela kyslomliecnych vyrobkov 😉
drzim paste 😉