Ahojte, uz z posledneho zufalstva som po rade mojej kamaratky prisla na tuto stranku. Moj problem spociva v tom, ze sa s manzelom snazime o babatko asi necely rok, ale nie je to intezivne snazenie z dovodu, ze mam zenske zdravotne problemy, ktore mi zacinaju stale 2 az 3 dni pred menstruaciou. Nastava svbenie, palenie, silny moc a hrozne bolesti v podbrusku. Tym padom som stale na canestene a mycomaxe, ktory dostava sem tam aj moj manzel a taktiez si posledne mesiace neviem predstavit jeden den bez masticky. Takze, ak mame s manzelom p.styk aspon 3x do mesiaca sme stastny, pretoze inac to nejde.... uz neviem fakt co robit, zijem v zahranici, bola som uz niekolko krat u lekara, ale to stale dostanem len uz spominanu medicinu. Doma na Slovensku to nie je o nic lepsie ...
@malama skus si vypytat este okrem tych sterov na chlamydie, ureaplazmy a mykoplazmy aj odporucanie na imunologiu. mozes mat narusenu imunitu a preto sa ti to moze stale vracat. ak dostavas stale rovnake lieky a masticky, tak aj to je o nicom, lebo tie bakterie sa stanu odolne casom a ako keby si sa ani neliecila. a ak ti mozem este poradit, tak sa vyhybaj sladkemu, plesnovym syrom, ziadne tangace, len bavlnene nohavicky a vzdusne oblecenie a preventivne si kup aj lactobacily, vela kyslomliecnych vyrobkov 😉
drzim paste 😉
malama, myslim, ze lekar by Ti mal skusit vysetrit, preco sa to vracia, nielen davat masticky, ale odhalit pricinu, co tieto priznaky sposobuje. To, o com pises, nepoznam, ale pred rokmi som mavala tiez casto zapaly a stale nejake vytoky a bolesti pri styku. moj doki tiez len "hasil" cipkami a mastickami, az som si vydupala vysetrenie na ureaplazmy a chlamydie...a chlamydie boli pozitivne 😒 po prelieceni (silne antibiotika mne aj manzelovi plus este polroka po som brala lieky na podporu imunity) - sa to uz nikdy viac nevratilo.
Tot teda moja rada - googli, hladaj, pytaj sa, z coho to moze byt.
Drzim palce, ahoj 😉