Prečo mám problém otehotnieť?

janulka1989
14. jan 2012

Dobry vecer.Chcela by som sa opytat z akeho dovodu neviem otehtniet s partnerom sa pokusame o babo asi 3mesiace a stale nic.Aj pred tym som s byvalym priatelom mala sex naplno asi rok a tiez nic ale lekar mi zistil 2/12 endometrium moze to ovplyvnit alebo nie???? Alebo v partneroch by bola chyba?

sisaha
14. jan 2012

dobre rozumiem? pytas sa nas, z akeho dovodu nevies otehotniet? 😀. Odpoved ti da lekar. ano, na pricine moze byt aj endometrioza, ale problem mozu mat aj partneri (ich podiel viny, odhali na zaciatok spermiogram). A 3 mesiace je este velmi malo na robenie predcasnych zaverov.

stanca22
16. jan 2012

Obráť sa na doktorov, predpokladám, že Ti dá množstvo otázok, zoberie krv, zopár sono, muža Ti pošle na spermiogram a podľa všetkých výsledkov bude vedieť ako pokračovať a môžno aj prečo nemôžte mať dieťatko. Neboj, všetko bude dobré. 😉

lucka1987
16. jan 2012

3 mes ? 😅 strasne malicko a s byvalym .. to bolo s byvalym.. teraz mas noveho partnera... ale ak chces zajsi za lek nech urobi hormonalne odbery a podobne. tu ti nepovie nikto ze preco sa ti nedari

qristina
16. jan 2012

Janka, moja gynekologicka povedala, ze obavat sa musim az ked sa budeme rok snazit a nic sa neudeje, takze 3 mesiace je malinko. .. Treba skusat:D

stelca
16. jan 2012

Jani mi sme sa o babo pokušali 3/4 roka už mi chodilo po rozume všeličo. A potom som otehotnela,je vela faktorov čo ta ovplyvnia.Nemyslite na to a nechaj tomu volny priestor a ked sa to nepodarí do roka potom by som to riešila. 🙂 😉 😉

katren
16. jan 2012

ze 3 mesiace 😀 prepac, ale pride mi to strasne smiesne.....niektore sa tu snazia roky a ty si zufala z 3 mesiacov???? nam sa Dominicka podarila po 3 rokoch a Misko trosku necakane, ale planovane po 9 mesiacoch od porodu.....
a my ti tu urcite nepomozeme tak, ako gynekolog a odborny lekar a urcite nie cez obrazovku 😀 ...mozno je chyba v tebe, mozno v partnerovi....

deni73
16. jan 2012

Veru tak, 3 mesiace sú strašne málo, keď sa nedarí viac ako rok - rok a pol, vtedy vás budú posielať na rôzne vyšetrenia...

stastnunka
16. jan 2012

určite by som na tvojom mieste nebola zúfalá z 3 mesačného snaženia, my už sa snažíme takmer 4 roky, lekár ti začne robiť testy až po roku neúspešného snaženia, takže tomu nechaj čas 🙂

lu17
16. jan 2012

🙂 Skus brat vitaminy a pit alchemilku. 3 mesiace su v pohode, my sme sa snazili rok a pol. Tiez som si myslela ze sa nepodari a prislo to

lucinka1104
28. jan 2012

14.Januára si sa trapila ako otehotnieť a 28 sa pýtaš v inej tebou založenej teme ao si vyvolať potrat , to potom malo aký zmysel sa snažiť o dieťatko len aby si zistila "či to vieš aj ty"?Však to je také nezodpovedné dufam, že si ani neotehotnela mrcha ti predsa len dorazí, nerozumem o čo ti išlo a asi nie som jedinná , lebo toto nie je normálne ved dieťa je dar

kajla101
29. jan 2012

ahojte mi sme muzom rok a pol roka manzelia sa snazime o babo nedari sa nam vobec poznam ludi znamych su manzelia kratko hned otehotneju robime nieco zle.