Dobry vecer.Chcela by som sa opytat z akeho dovodu neviem otehtniet s partnerom sa pokusame o babo asi 3mesiace a stale nic.Aj pred tym som s byvalym priatelom mala sex naplno asi rok a tiez nic ale lekar mi zistil 2/12 endometrium moze to ovplyvnit alebo nie???? Alebo v partneroch by bola chyba?
Obráť sa na doktorov, predpokladám, že Ti dá množstvo otázok, zoberie krv, zopár sono, muža Ti pošle na spermiogram a podľa všetkých výsledkov bude vedieť ako pokračovať a môžno aj prečo nemôžte mať dieťatko. Neboj, všetko bude dobré. 😉
3 mes ? 😅 strasne malicko a s byvalym .. to bolo s byvalym.. teraz mas noveho partnera... ale ak chces zajsi za lek nech urobi hormonalne odbery a podobne. tu ti nepovie nikto ze preco sa ti nedari
Janka, moja gynekologicka povedala, ze obavat sa musim az ked sa budeme rok snazit a nic sa neudeje, takze 3 mesiace je malinko. .. Treba skusat:D
Jani mi sme sa o babo pokušali 3/4 roka už mi chodilo po rozume všeličo. A potom som otehotnela,je vela faktorov čo ta ovplyvnia.Nemyslite na to a nechaj tomu volny priestor a ked sa to nepodarí do roka potom by som to riešila. 🙂 😉 😉
ze 3 mesiace 😀 prepac, ale pride mi to strasne smiesne.....niektore sa tu snazia roky a ty si zufala z 3 mesiacov???? nam sa Dominicka podarila po 3 rokoch a Misko trosku necakane, ale planovane po 9 mesiacoch od porodu.....
a my ti tu urcite nepomozeme tak, ako gynekolog a odborny lekar a urcite nie cez obrazovku 😀 ...mozno je chyba v tebe, mozno v partnerovi....
Veru tak, 3 mesiace sú strašne málo, keď sa nedarí viac ako rok - rok a pol, vtedy vás budú posielať na rôzne vyšetrenia...
určite by som na tvojom mieste nebola zúfalá z 3 mesačného snaženia, my už sa snažíme takmer 4 roky, lekár ti začne robiť testy až po roku neúspešného snaženia, takže tomu nechaj čas 🙂
🙂 Skus brat vitaminy a pit alchemilku. 3 mesiace su v pohode, my sme sa snazili rok a pol. Tiez som si myslela ze sa nepodari a prislo to
14.Januára si sa trapila ako otehotnieť a 28 sa pýtaš v inej tebou založenej teme ao si vyvolať potrat , to potom malo aký zmysel sa snažiť o dieťatko len aby si zistila "či to vieš aj ty"?Však to je také nezodpovedné dufam, že si ani neotehotnela mrcha ti predsa len dorazí, nerozumem o čo ti išlo a asi nie som jedinná , lebo toto nie je normálne ved dieťa je dar
ahojte mi sme muzom rok a pol roka manzelia sa snazime o babo nedari sa nam vobec poznam ludi znamych su manzelia kratko hned otehotneju robime nieco zle.
dobre rozumiem? pytas sa nas, z akeho dovodu nevies otehotniet? 😀. Odpoved ti da lekar. ano, na pricine moze byt aj endometrioza, ale problem mozu mat aj partneri (ich podiel viny, odhali na zaciatok spermiogram). A 3 mesiace je este velmi malo na robenie predcasnych zaverov.