Dobrý deň, od včera mam veľmi citlivé bradavky, bolestivé na dotyk, čim to môže byť ? Ďakujem za každú skúsenosť alebo radu 🙂
@malinoismum no v solarku som bola štvrtok, to bolo v pohode nič som necitila ale od včera veľmi ich mam citlivé. Neviem fakt čim to môže byť. Keď som doma nedávam si ani podpiru. Je to neprijemne...
@klaudius810 no v solarku si si ich mala zakryť, bude to tým 🙂 skús nabudúce buď nechať podprdku alebo prelepit zatiaľ krem po opaľovaní skús... mne sa dokonca začali šúpat 😀😀😀
preboha :D to vážne? som nevedela 🙂 tak ďakujem
@klaudius810 nieje za čo 😊😊😊
@malinoismum Vážne po solárku? Ja som mala tiež toto a nechápala som 😀 a začalo to presne odvtedy ako som teraz začala chodiť pravidelne do solárka 😀 tak už viem ďakujem aj ja 😂 a to s tým prelepovaním? To ako čím? 😀
@gabika0825 to je jedno niečo si tam capni 😀😀 baby zasmejete sa ale ja som si dala normálne samolepky z jednoty čo to predávajú na zbieranie zvieratká z dvora som mala kurata na ceckoch😀😀😀🤷🏻♀️ V solarku 🙂)) no ale aspoň som nedopadla ako vy (poucena z minulosti ) 😀😀😀 už Vás vidím jak sa smejete na mne ale fakt to bolo jedine čo som našla v kabelke na tieto účely 😀😀 veď som nechcela pásiky z podprdy no! 😀😀😀😀🙈
.... keby som mala v balíčku kozicky bolo by to asi tematické 😀😀😀🙈🙈😀😀😀 som ja prípad no 🙂)
@malinoismum hahaha 😃
@malinoismum Tak toto je super 👌🏼😂 asi zoberiem leukoplasty na otlaky 😂
@klaudius810 neosuchala si si ich niekde? Ja som mala problém po polmaratone... potom aj po solarku...
A ešte keď som zistila že som tehuľka🙂 ale to som mala aj tak viac prsia naliate...