Ahojte dnes mi to lekár potvrdil keďže nemám už dlho menzes a neviem čo.mam robit chcela som ešte jedno dieťa a takto som dopadla..nechapem..moja mama išla v 50 tke to prechodu na 34 🙈🙈🙈
Ja som mala kolegynu,ktora mala prechod v 35 a nemala ani deti, velmi po nich tuzila
Žiaľ je to tak...čoraz mladšie ženy sú v menopauze.Ako dlho nemáš?chce Ta ešte stimulovať hormonmi?
9 mesiacov od očkovania pfizerom druhou dávkou.. dovtedy chodili ako hodinky..pýtala som sa či to mohlo vyvolať aj očkovanie tak povedal že kľudne..že už mal skúsenosť..ale z že u mňa aj dedičnosť..stará mama išla v 35 moja mama v 40
Ja 41.
V tvojom prípade je to najmä o genetike, aj keď by si sa zaočkovať nedala, tak by to skončilo rovnako.
tiež si myslím že genetika (možno do istej miery očkovanie ale ono by to asi dopadlo rovnako, alebo možno len by sa to posunulo o pár mesiacov, rokov, to už nikto nezistí, a to, či je niečo z očkovania alebo nie, ťažko sa dokazuje.)
Ja mám 37 menzes ešte mávam ale mávam už také návaly že akoby som už bola v prechode
Moja svokra keď mala 38