Ahojte, potrebovala by som poradiť. Asi pred 3 týždňami sme sa s partnerom trošku dráždili a on do mňa vnikol na chvíľu, no potom ho i vybral hneď von a celé sme to pre istotu ukončili. 🙂 K vyvrcholeniu nedošlo. Bol to 17 deň od mojej poslednej menštruácie. Dnes je to už tretí deň, čo mi mešká menštruácia, som však navyše už vyše týždňa a pól prechladená a bolí ma hrdlo, k tomu som mala pred 2 týždňami písomné matury, čiže trošku stres a tak. A však 3 dni ešte pred (meškajúcou) menštruáciou sme mali s priateľom chránený pohlavný styk po vyše 10 mesiacoch. Myslíte, aké dôvody môže mať moja 3 dni omeškaná menštruácia? Mám i slabý hnedobelasý výtok. Ďakujem, odpovede seriózne. 😉 Čítala som už mnoho diskusií, a však každý ženský organizmus je individuálny. :-/
Tak ja si osobne myslím, že nemám dôvod byť tehotná, no obávam sa kvôli tomu trojdňovému meškaniu menštruácie, ktorú som mala doteraz vždy presnú na deň. :-/ K tomu mám i mierne napuchnuté podbruško, v ktorom ma sem-tam pichá. Ale ďakujem za Vaše odpovede. 😉
stres a prechladnutie ;) ine za tym nehladaj