Ahojte, od kedy som dostala ako mladé dievča menštruáciu, vždy som mala dlhý cyklus. Takmer nikdy môj cyklus netrval 28-30 dní. Vždy najmenej 35. Bežne trval aj 50-dní. Možno do takých 18-tich rokov mi trvala menštruácia dva týždne. Následne sa ustálila na cca 10 dní. Bolesti som mala vždy neznesitelné. S lekármi sme to samozrejme riešili, iba mi predpísali silné lieky od bolesti a že proste menštruácia bolí, nad dĺžkou sa nepozastavovalo. No a tak pravidelne môj cyklus trval velmi dlho. Som 9 mesiacov po pôrode a opäť má môj cyklus dĺžku tých 35-50 dní. Už som z toho na nervy. Viacerí lekári s tým nič nerobia. Aspoň viem, že som schopná bez problémov otehotnieť, no trápi ma tento problém. Preto sa obraciam na vás, lebo neviem, na koho iného sa obátiť. Nemáte niektorá tušenie, v čom by mohol byť problém?
@januska12323 pamätám si, že mi na sone doktorka hovorila, že cysty žiadne nevidí.
Ja som mávala celý život take dlhe cykly, naopak mne stále dávali vyvolavacky - injekcie. Po porode som nemala ms 2,5roka a od porodu mi chodi celkom pravidelne. Až tento mesiac mi meškali 10dní.. Nikto nič nerieši
@bellaa3007 mne nikdy nedali vyvolávačku. Mne vždy ovulácia prišla, iba proste o 2-3t neskôr a následne 2 týždne na to mi prišla menštruácia. Ovuláciu som vždy mala. Len je pre mňa záhadou, prečo sa tak oneskorila.
Ja tiež som vždy mávala cykly 34-38 dní a samotnú menštruáciu 6-7 dni. Teraz asi posledný rok a pol sa mi to skrátilo, ale posledné by zase prišla po 38 dňoch, tak som zvedavá, či sa mi zase cyklus predlží alebo len posledný mesiac to meškalo.
Nemáš pco? Alebo ťa ani nevyšetrili na to?