Ahojte, stala sa mi dnes neprijemna vec. Sla som ku svojej gyn. na preventivku, a cca 15 min. po tom ako som od nej odisla mi zacali neskutocne bolesti v podbrusku, na zastavke som skoro odpadla, bolo mi na vracanie, ale nejak som to nakoniec rozdychala a podarilo sa mi dostat domov busom. Bolesti trochu ustupili ale stale citim ze to trocha boli ...Na kontrole spominala ze mam nejaku mensiu cystu. Je mozne ze vysetrenim, ako mi stlacala brucho a robila sono mohla tu cystu nejak prasknut ??? Neviem ci teraz cakat alebo ist do nemocnice(nakolko mam malu dcerku nemozem si to ani dovolit). Mal niekto podobnu skusenost ? Rozmyslam pockat do rana a ak to bude boliet zavolat jej ze co robit, ci to mohla byt fakt ta cysta.
@mmoonna no predtym boli, potom to ustupilo a je to uz vcelku ok , obcas zaboli, ale nic hrozne. je to este len cca 2 hod. od prehliadky takze som chcela pockat, nech nie som za hysterku, hlavne ked uz mi je teraz lepsie. Len som fakt nechapala co sa to deje, takyto pocit som este nezazila 😲
Mne ked praskla cysta mala som presne neznesitelne bolesti isla som na pohotovost vysetrili ma a prave mi povedali ze mi len praskla cysta a ze to je dobre ze praskla ze s tym sa nic nerobi dalej
Tak keď sa to zmiernilo,tak ti fakt mohla prasknúť. Ono to ešte aj potom môže bolieť. Ale treba to skontrolovať. Už ty musíš uvazit či dnes,či stačí zajtra
@mmoonna aha, tak uvidim, zavolam svojej dr. mozno dnes, nech mi ked tak povie co robit...neviem no vsak beriem to tak ze ked to nebude boleit asi je to v poriadku ...
Zavolaj doktorke, čo sa ti udialo.. ja keď som mala cystu doktor vravel že prasknutie môže veľmi bolieť.. nakoniec som však nič necítila a pri kontrole už nebola..
@jana_eyre_2 vdaka, tak radsej zavolam nech som v klude 🙏
Mne teraz nedávno po prasknutí cysty trvali bolesti takmer 4 dni, musela som byť na tabletkách, dokonca som jeden deň z toho mala aj zvýšenú teplotu 37.5, celá dolámaná, a potom našťastie bolesti odozneli. Inak tá cysta mi praskla už asi pred týždňom, a MS do dnes nikde, mešká už a takmer týždeň. Tehotná logicky nie som, len teda neviem dokedy mám čakať na spustenie MS, vyvolávačku nechcem. Ani tebe doteraz neprišla MS?
@frida1990 mne este ani nemala prist,az o 10 dni ofakavam cca takze neviem.
Ak sú to silné bolesti, išla by som na pohotovosť. Mohla sa ti aj nejako obtocit