Prasknutá cysta - krvácanie

alenacseto
8. nov 2024

Ahojte žienky,idem si po radu. Včera po pohlavnom styku som zacítila ostrú bolest v podbrušku,trvala par sekúnd. Potom som dlho nevedela zaspať,lebo nebolo to úplne bez bolesti. Ráno som sa zobudila a podbruško ma stále bolí a je mi na vracanie.
Môže vnútorné krvacanie z možnej prasknuté cysty trvať kľudne aj niekoľko dní???
Alebo by som už o tom vedela?

trgypadl
8. nov 2024

@alenacseto sk ti je na vracanie smer lekar

january13
8. nov 2024

@alenacseto ja som mala presne toto iste a bola to prasknuta cysta, ak by to neprestavalo, isla by som ku doktorovi...

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenacseto
autor
8. nov 2024

@january13 a nakoniec sa co dialo? Musela ta operovať?

s1s4
8. nov 2024

ja som mala to isté akurát že sa mi to stalo doobeda, ešte sa mi prihodilo ale že som pár krát omdlela...určite by som išla k lekárovi

alenacseto
autor
8. nov 2024

@s1s4 ale bola to veľká bolest len chvíľu alebo veľká bolest stale? Lebo mňa teraz boli bruško tak akože trosku ako pri prechladnutí napriklad

monitas15
8. nov 2024

@alenacseto určiťe choďte k svojej lekárke, zažila som si podobné v čase keď bol covid. Všade mňa odmietli ošetriť až som sa nakoniec dostala k svojej lekárke a ta sa zhrozila už sok mala zapal v tele a silne atb. Nie je to sranda… môžete si uškodiť, radšej skočte k svojej gynekologičke 🙏

january13
8. nov 2024

@alenacseto ano, nechali ma v nemocnici a este v ten večer operácia 😒 Ked mi praskla, v tej chvili som skoro odpadla od bolesti, celu noc bolesti, vraj 600 ml krvi som mala vyliatej v brusnej dutine a to sposobovalo podrazdenie, bolesti. Drzim palce, aby to u teba ok 🙂

s1s4
8. nov 2024

@alenacseto ani neviem definovať tú bolesť ale bola o dosť iná ako pri iných ochoreniach, aspoň mne to bolo divné že mňa takto nič nebolelo akurát že mne v ten deň mala prísť menštruácia takže som bola v tom že to je to...neskôr som si išla po lieky aspoň na kŕče a po ceste už som omdlela čiže tam sa to začalo riešiť
ja by som nečakala, určite aspoň na gyndu nech sa pozrie

alenacseto
autor
8. nov 2024

@s1s4 bola som v Prahe na gynekológii, vraj to je zakrvacana cysta,ale nie je prasknuta. Vraj sa asi podrazdila pohlavnym stykom a to zakrvacanie bolelo

alenacseto
autor
8. nov 2024

Baby myslíte,že je ôk, že mi je z cysty na vracanie? Zistili mi hemoragicku cystu,ktorá pravdepodobne zakrvacala pri pohlavnom styku. Ale stále mam taky pocit na zvracanie, nikde sa o tom neviem docitat

trgypadl
8. nov 2024

@alenacseto nie nie je to ok

minenkak
8. nov 2024

@alenacseto áno ja som krvácala,ale mala som len bolesti brucha

january13
8. nov 2024

@alenacseto hmmm...co si ja spominam, tak na vracanie mi nebolo...

s1s4
8. nov 2024

@alenacseto ja som aj grcala...určite k lekárovi, v takomto čase teda už pohotovosť