Baby, nechcem byť nechutná a pridávať aj fotku, ale praskla vám niektorej cysta tam dole? Ako vyzeralo to, čo z vás vyšlo? Totiž ráno ma dvakrát za sebou strašne silno bodlo v podbrušku, taká rezavá bolesť a následne zo mňa počas dňa šiel taký sýtoružový hlien. Viem, že som mala cystu, ale neviem či toto môže byť ono. Ďakujem pekne.
@jaruna123 nemám práveže, beriem antikoncepciu. Ale viem, že mám cystu 1 cm, pri poslednej prehliadke mi hovoril gynekológ.
Mne pokazde keď praskla cysta tak sa mi liala zrazená krv do brucha 🙂 a riešilo sa to operačné , nikdy zo mna nič nevytieklo
@simona1998 aj ja som mala problémy aj mám s cystami ,bola som 5 krát operovana.Teraz mám zasa cystu predpísal mi na 10 dní duphaston a thiamin.Dostala som zasa menštruáciu a ide zo mňa zrazená krv,ale to už dlhú dobu mám takúto menštruáciu.Snad mi praskne a neskončil zasa v nemocnici.
@simona1998 prosím ťa, aké si mala príznaky a ako ti to zistili?
Mne je dnes celý den zle, mám menstruaciu, boli ma žalúdok, mám nízky tlak, toci sa mi hlava, mám také zvláštne návaly zimnice, večer má strašne rozbolelo podbrusko, mala som kŕče a za hodinu sa zo mňa vyvalila dosť veľa krvi a kŕče povolili. Teraz už cítim len kríze pobolievanie, také normálne a stále ten žalúdok a zimnica.
Napadlo ma, či to nemôže byť prasknutá cysta a dosť ma to vystrašilo 🥺
Mas ovulku?