Bolo mi povedané ze mi prasklo vajíčko, a vytiekla tekutina, aj trocha krvi. Test mi vyšiel pozitívne. Podľa odberu vraj tehotná niesom. Napísané v správe skrizena pozitivita s ovulacnym testom. Ja som si robila tehotenský.
Pozitívny 100 cenné tehu test som mala v deň vyšetrenia
zrejme poskodeny tehotensky ak si si robila ten - tyzden od ovulacie by ti ziadny tehotensky test tehotenstvo neukazal, ved to vajicko este ani nevie, ze bude dieta 🤷♀️ 5-7 dni trva kym sa dostane do maternice a zacne uhniezdovanie, kedy si si robila test, kedy bol styk? na pohotovosti si bola na zaklade coho?
podla toho co pisu, si ovulovala a tehotenstvo zatial nepotvrdili, chod na odber HCG a uvidis, mozno je to tehotenstvo ale aktualne mas nizke hodnoty HCG a preto na UTZ nebolo nic vidiet
@petamich bol to najdrahší tehu test dvakrát koľajnice na ňom. Ovulaciu som mala 11 dni dozadu.
Test som robila vcera, ovulácia 11dni dozadu
@atomiclena akým spôsobom si mala potvrdenú ovuláciu?
@zuzanockamt ovu testom, dve kolajnice
a preco si sla k lekarovi? spinila si alebo kde bol problem - nuz aktualne su dve moznosti ak si mala pozitivny test resp. tri - test bol falosne pozitovny, si tehotna ale HCG je nizke a preto na ultrazvuku nic nevidel (tam je vidno nad 1000, niekedy aj viac) alebo to bolo biochemicke tehotenstvo a test bol sice pozitivny ale oplodnene vajicko sa neuhniezdilo a preto aj ta vysoka sliznica - ale to by si pomaly zacala spinit a prisla by menstruacia a styk bol kedy?
@petamich peti mala som bolesti v podbrušku, styk bol deň pred ovulaciou, čiže 12dni dozadu
@atomiclena aha chapem - no tak teraz zostava uz len pockat a ist na odber HCG, drzim paste 🤞🏻🤞🏻
@petamich no Peti podľa tohto odberu tehotna nie som, že by to test zachytil a krv nie to sa mi nezdá, ale ďakujem za odpoveď
@atomiclena prepac som asi nevycitala z tych papierov, ze uz robili odber na hodnotu HCG a ten vysiel negativne? :(
Nemohla to byť cysta co ti praskla aj ta zvykne ukazovat pozitivny test
@atomiclena bol to tehotenský test ktorý som si robila, a ovulaciu som mala 100percentn epred týždňom podľa ovu testu