Poznáte špeciálne urologické centrum?

marisola
10. sep 2015

Dobrý deň,
som už zúfalá,a potrebujem súrne pomoc. Mám uro.gyn.problémy,pálenie,štípanie,rezanie,bolesti,už dlhdoboo,a pochodila so dvoch lekárov,aj urologov aj gynekologov,ale ani jeden mi nechce zobrať KRV na ureaplazmy a mykoplazma hominis.stále mi chcú robiť krv na chlamýdie,ale to mám negatívne už.no ešte tieto dve choroby ostávajú,a nechcú mi ich robiť,ani z moču ani z krvi,ani jeden...ževraj to už leabáky nerobia,tak čo preboha robia? kde na slovensku to labáky robia ? neviete poradiť nejaké špeciálne centrum na takéto volačo?
lebo každý sa iba vyhovára,a mám už toho pokrk.prípadne,či sa s tým stretli,či ste mali podorbné problémy,a všetko ohľadom toho.Lekári majú na to podozrenie,ale nevedia mi na to zobrať rkv,že to sa už nerobí....a moč ak vezme urolog,tak len cievkovane na toto,alebo len obyčajne do skúmavky ???lebo s cievkovaním mám neblahé skúsenosti,ktoré už viac nechcem zažiť.

ďakujem pekne za každú odpoved...pomôžete mi veľmi,ak niečo poradíte

colormoda
10. sep 2015

urology. sk Sidlo TN odporucam!

evitka83
10. sep 2015

Mne urolog vypisal ziadanku pre gyn a ten mi spravil testy na urea a mykoplazmy, ale bolo to skoro 10r dozadu, ale skus zavolat do procare. Maju polikliniky po celom slovensku. Su za prachy, takze podla by sa tam dalo dohodnut na vysetreniach na poziadanie

trgypadl
10. sep 2015

Odobrat kultivacie z posvy a ustia mocovej rury....

mikys1
11. sep 2015

ahoj dcére brali krv na mykoplazmy v Leviciach v Sanate