Ahojte mama si robila tento test a vysiel jej pozitivny. V pondelok vracala 2 x a v utorok mala zvysenu teplotu 37,2 ale okolo nej v praci kazdi vracal a hnackoval ona nehnackovala zaludok ju boli a ma pocit na zvracanie teplotu uz nie no a dnes jej vysiel pozitivny test zajtra ho berie k obvodnej tak velmi sa bojim mal niekto z vas pozitivny test a nakoniec to dobre dopadlo ? Inak uz dlhsiu dobu zvykla vraviet ze jej je na vracanie :( uplne som znicena
@veklipo a ake mala priznaky ?
Nič zvyčajne, občasne hnačky. Ale v čase testu nič.
@veklipo a na kolonoskopii jej co povedali ze preco to ma
Nič jej nepovedali. Nález negatívny, kontrola o 2 roky
Len ze nemá jesť toľko masa.
Neskoncil jej menzes nejako predtym ako si robila ten test? Moze byt pricina bud to alebo aj ked je stolica tvrdsia a vznikne nejaka ranka.. treba zopakovat o tyzden dva
nema hemeroidy?
napr aj ja niekedy kakam 2-3x denne a tiez som mala pozitivny test
tiez sa moze stat pri castej stoljici ci hnacke, nejaka mala ranka pri utierani...atd atd.
Pozitivny test moze mat vela pricin, ale treba urcite co najskor kolonoskopiu (aj ked by kontrolne testy mali byt negativne) aby sa vylucilo to najzavaznejsie.
@xsuzannex nie menzes jej skoncil pred tyzdnom to nebude v tom neviem aku mala stolicu ale ked aj vracala v pondelok tak zajtra idem k obvodnej
@bublinka1426 niekedy sa jej stalo ze mala tvrdu stolicu a mala na papieri krv ale v poslednej dobe uz nie
@annalena vsak od toho sa bojim od toho najzavaznejsieho :(
doktorka vravela ze tymto testom vela ludom vyjdu pozitivne krvacanie ale ze to hned neznamena ze ,,,,neboj sa dopredu chapem ze mas strach
@bublinka1426 a ty si sa tiez zlakla ze co to
ano zlakla ale ja som nemala dokoncenu kolono musim znova sit ale ja mam hemerodiy a kakam 2-3 denne takze zhodnotili z toho
Áno, moja mamina pred 4rokmi Podstúpila kolonoskopiu, nič jej nenašli. Tento rok opäť pozitívny výsledok, opat kolonoskopia a všetko ok. Treba to riešiť, ale netreba sa báť.