Pozitívny test na skryté krvácanie v stolici

17. okt 2024

Ahojte mama si robila tento test a vysiel jej pozitivny. V pondelok vracala 2 x a v utorok mala zvysenu teplotu 37,2 ale okolo nej v praci kazdi vracal a hnackoval ona nehnackovala zaludok ju boli a ma pocit na zvracanie teplotu uz nie no a dnes jej vysiel pozitivny test zajtra ho berie k obvodnej tak velmi sa bojim mal niekto z vas pozitivny test a nakoniec to dobre dopadlo ? Inak uz dlhsiu dobu zvykla vraviet ze jej je na vracanie :( uplne som znicena

veklipo
17. okt 2024

Áno, moja mamina pred 4rokmi Podstúpila kolonoskopiu, nič jej nenašli. Tento rok opäť pozitívny výsledok, opat kolonoskopia a všetko ok. Treba to riešiť, ale netreba sa báť.

autor
17. okt 2024

@veklipo a ake mala priznaky ?

veklipo
17. okt 2024

Nič zvyčajne, občasne hnačky. Ale v čase testu nič.

autor
17. okt 2024

@veklipo a na kolonoskopii jej co povedali ze preco to ma

veklipo
17. okt 2024

Nič jej nepovedali. Nález negatívny, kontrola o 2 roky
Len ze nemá jesť toľko masa.

xsuzannex
17. okt 2024

Neskoncil jej menzes nejako predtym ako si robila ten test? Moze byt pricina bud to alebo aj ked je stolica tvrdsia a vznikne nejaka ranka.. treba zopakovat o tyzden dva

bublinka1426
17. okt 2024

nema hemeroidy?
napr aj ja niekedy kakam 2-3x denne a tiez som mala pozitivny test
tiez sa moze stat pri castej stoljici ci hnacke, nejaka mala ranka pri utierani...atd atd.

annalena
17. okt 2024

Pozitivny test moze mat vela pricin, ale treba urcite co najskor kolonoskopiu (aj ked by kontrolne testy mali byt negativne) aby sa vylucilo to najzavaznejsie.

autor
17. okt 2024

@xsuzannex nie menzes jej skoncil pred tyzdnom to nebude v tom neviem aku mala stolicu ale ked aj vracala v pondelok tak zajtra idem k obvodnej

autor
17. okt 2024

@bublinka1426 niekedy sa jej stalo ze mala tvrdu stolicu a mala na papieri krv ale v poslednej dobe uz nie

autor
17. okt 2024

@annalena vsak od toho sa bojim od toho najzavaznejsieho :(

bublinka1426
18. okt 2024

doktorka vravela ze tymto testom vela ludom vyjdu pozitivne krvacanie ale ze to hned neznamena ze ,,,,neboj sa dopredu chapem ze mas strach

autor
18. okt 2024

@bublinka1426 a ty si sa tiez zlakla ze co to

bublinka1426
18. okt 2024

ano zlakla ale ja som nemala dokoncenu kolono musim znova sit ale ja mam hemerodiy a kakam 2-3 denne takze zhodnotili z toho