Ahojte
Z gynekológie ma poslali na biopsiu krčka, pozitívne HPV. Približne odkedy mám občas bolesti v podbrušku mám aj bolesť krížov, panvy a niekdy mi to vystreľuje až do paty.
Môžu to byt všetko príznaky kvoli zlým výsledkom na gynekológii?
Nie je tu náhodou niektorá, ktorá ma s tým skúsenosť? Pýtam sa,lebo neviem, či mám počkať alebo to riešiť aj u obvodného lekára
Skor by som. Povedala, ze mas nejaky neurologicky alebo ortopedicky problem
Ahoj. No neviem či ti to pomôže ale ja som sa trápila skoro rok s bolesťami, či už pri ovulácii, pohl.styku alebo len tak počas dňa. Pobehala som všetky možné vyšetrenia, mala som zápaly, cystu na vajecniku a stále pretrvávajúce bolesti. Až mi vyšla zlá cytológia a HPV16. Neviem či to s tým môže mat súvis ale ja teda bolesti mávam, je to taká občas tupá občas pichlava bolesť v panve, bolievaju má aj kríže a ide mi to až do nôh.
@lejka999 ahoj a bolesti stále máš? Aj ťa poslali na biopsiu alebo na konizáciu keď máš pozitívne HPV?
Ja zápaly nemám a tiež ma napadlo, či to nemôže byť z toho krčka
Bolesti mávam tak že jeden deň je dobre, druhý deň úplne zle, niekedy vstávam s kŕčami v bruchu, inokedy ma to len pichne počas dňa. Tvrdia že z hpv tie bolesti nie sú ale ja si to inak vysvetlit neviem. Nie, zatiaľ ma nechali 4 mesiace len tak bez ničoho a potom mám prísť na opakovaný odber. Vraj to nie je také zlé. Moc tomu nerozumiem ale v papieroch som mala napísaný ASCUS a HPV16 pozit.
@lejka999 ja mám ASC-H a HPV pozit. Bola som na biopsii a čakám. Ale myslim si aj ja,že bolesti mám z toho. Je to každý den obťažujúce😏
Držím ti palce nech všetko dobre dopadne. Ja nemám ani dobrý pocit že ma nechali tak, kontrola o 4-6 mesiacov ale vraj je to bežný postup tak sa na to spolieham. Áno verím že bolesti sú obťažujúce, aj ja to tak mám každý deň. Všetko dobre dopadne😊
@lejka999 aj ja ti držím palce🙏🏼🍀
Mam tiež hpv ale ja také bolesti nemám