Baby nedá mi to musím sa opýtať, viem ze mate skúsenosti. Ako som písala dlho som spinila v cykle, 14 dní - prestalo to a 15 DC som už nešpinila. 14 DC som mala aj pozitívne HCG - 31 o dva dni 24,5.
Ide o to že v deň menštruácie ktorá začala 23.3, som mala na teste slabú slabuckú čiarku. 15 DC kedy skončilo špinenie som mala na teste už čiarku výraznú a drží sa doteraz. Viac menej stále rovnaké sú. Zaujíma ma ak by to bolo MMT tak za tých 21 dní ktoré prešli od slabej čiarky by to HCG už bolo podstatne vyššie či? A nie na 15 DC len 31. A teraz mam tie testy stále rovnaké. Bola som aj v nemocnici, ešte tam padla teória že som mohla otehotnieť ale biochemické, odišlo to niekedy počas MS ale nedocistilo sa to úplne a preto stále vylučuje viac menej rovnaké HCG, a pôjde to von s ďalšou MS (Keďže mne cyklus stále pokračuje, aj v nemocnici som bola na 16 DC tesne pred ovuláciou, folik bol 2,10 cm). Ak vy to bolo mmt tak by asi cyklus nešiel ďalej, a ani ms by neprišla nie? V nemocnici povedal ze mam počkať do ďalšej ms, a po tej ísť na krv ci to kleslo na 0. Už len nech mám konečne pokoj lebo toto mi nedá spávať. Co si vy myslíte? Ďakujem ženy 🙏
Mne robili testy pravidelne az kym nekleslo na nulu. Aby vylucili mmt.
@andreatytler ja práveže som rada ze klesá, len sa to akosi zastavilo tehotenské testy sú stále rovnaké... Nejde mi do hlavy že ak by to bolo mmt žeby za 21 dní bolo hcg iba 31... Lebo ja som ms normálne dostala, len bola dlhá... A teraz som čerstvo po ovulacii a trhu test pozitívny...
@wejti z 92 mi to klesalo asi 3 tyzdne, mozno 4. Sestricka vravela, ze nech netestujem lebo, ze to bude na testoch ukazovat par tyzdnov. Ze z krvi pekne uvidime. A tak aj bolo. Takze ja som sa testami nestresovala. Ja som ms dostala na konci 5t alebo to mozeme nazvat "potratom". Cize ked mi ms meskala tyzden. Krvacala som silno asi 8-9 dni. Ale mala som pritom aj bolesti. Tak pracovali aj s moznostou mmt. Nastastastie nic take nebolo
@wejti netusim ako to moze byt. Nechcem mudrovat. Viem len ako to bolo pri mne. Neviem ci som mala ovulaciu. Ale to ze mi brali krv raz az dva krat do tyzdna a vzdy klesalo ma upokojilo, ze to ide spravnym smerom. Pamatam si ako som chcela, aby to bolo na 0. Za nami. A zit a skusat dalej. Ale viem aj to, ze pocas tych kontrol som uz bola pokojna. Vzdy ma upokojili, ze to ide spravne. Mas is este na krv? Ci az po dalsej ms? Verim ti, ze uz chces mat pokoj.
@wejti Ved prave ze nevies co sa deje v tvojom tele, takto ked ti nerobia dalsie testy z krvy a len si domyslas podla domacich testov. Neviem ci moze telo ovulvat a zaroven mat urcite hladiny Hcg. Urcite sa pytaj na dalsie testy az kym nebude Hcg 0 alebo aspon menej ako 5.
Pri mmt môže hcg haprovat ... raz klesnúť, potom stúpnuť. Neostáva nič len čakať kým príde ms a či sa s ňou vyčistiš. Drž sa
Vo štvrtok som bola na krv hcg 24,5 a dnes zase 34,9... Tak netuším. Mam prísť ešte v piatok... Strašne nízke sa mu to zdá... Keďže to by mohla byt tehotnosť len z minulého mesiaca, styk naposledy 11.3... Nikto nevie do sa deje :( ďakujem
@wejti máš aj bolesti?
@veronikaa006 nie nič...
@veronikaa006 ani nespinim
@wejti no cisto laicky si myslim, ze toto by mohlo byt mmt. Alebo teda ta verzia, ze si sa nedocistila. V kazdom pripade, ak by si mala bolesti, ktore sa stupnju okamzite chod na pohotovost. Alebo ak by si zamdlela. Mna na toto upozornoval doktor. Ze v takom pripade bezodkladne ist. Verim, ze budes coskoro fit.
@wejti hcg kleslo a potom stuplo? Na prosperujuce tehotenstvo je to malo a na netehotenstvo nie velmi dobre🤔
@olivia1425 len pre info, s ďalšou MS to odišlo a hcg už po nej negatívne
@wejti Po tom ako urobili druhy test a namerali 24,5, uz nerobili dalsi test?
Mali ta objednat este na dalsi krvy test o 2 dni alebo tyzden aby videli ako to ide.
Klesajuci Hcg nie je su dobre spravy, ale treba to dosledovat a hlavne ako vravis ti to da pokoj, lebo budes vediet prsne na com si. Pytaj sa na dalsi test alebo chod do labaku ako samoplatca.