Dobrý podvečer.Chcela by som sa opýtať ak máte niektorá skúsenost.Rozhodla som sa ísť na konzultáciu k vrchnemu primarovi ,nakoľko chcem vedieť aj iný odborný názor na moje zdravotné ťažkosti s ktorými sa trápim.Pan primár má ochotne prijal,už mám aj termín.Sestricka však povedala,že by bolo super,ak by som si priniesla aj dokumentáciu k nahliadnutiu.A tak teda sa chcem opýtať,môže mi môj gynekológ lekár túto moju dokumentáciu požičať na tento účel?
Kedze si pamätám,keď som menila gynekológa už dávnejšie,kartu mi nevydal,preposlali si ju lekári medzi sebou.Toto však nie je zmena lekára,len jednorazová konzultácia.A za ďalšie,trochu ma trápi či sa môj doktor neurazí,že idem aj inde...ale ja sa fakt len chcem dozvedieť aj iný pohľad a názor iného odborníka....ďakujem za rady.🙂
@vierkainka musí Ti dať výpis, alebo nemáš doma pofotene správy ja si všetko fotím pre istotu.
Máš právo konzultovať aj inde, ale daj mu to vedieť skôr, lebo môj robil výpis vyše týždňa berú to ako prácu navyše a nemajú to radi
@luccija no už zajtra tam idem, konzultáciu mám až na budúci týždeň.
Dokumentáciu na požiadanie ti musí dať vo forme výpisu. Ja som tak žiadala, a mne prefotil z karty posledné 2 roky.
Určite ti nedá celú kartu len tak do ruky.