Používanie tampónu 16 ročnou

15. feb 2021

mam 16 a dneska som skúšala použiť tampón ale proste neviem ci je to divné ale mne tam ten tampón nechce vojsť :/ prečo?

nyphadora
15. feb 2021

Skus tampony tampax, maju aplikator 👌🏻, inak na to casom prides, cvikom 👌🏻

simsalabim
15. feb 2021

Tampon treba prvy raz zavadzat, ked je krvacanie silne, aby lahko vklzol dnu. A treba si uvedomit, ze sa zavadza smerom dozadu ku kostrci, nie kolmo nahor. A suhlasim, Tampax je na prve pokusy asi najlepsi, aplikator pomoze.

zuzzuzi909
15. feb 2021

kup si tampony s aplikatormi ,na zaciatok to bude pre teba lahsie zavadzanie 🙂 chce to len cvik

ibrunova
15. feb 2021

Autorka- skúšaš nasucho, či máš menzes? Pozri návod a pôjde to.

autor
15. feb 2021

@ibrunova skúšala som už aj nasucho aj s menzesom ale nešlo mi to

tenerifka
15. feb 2021

Tak ako ti uz napisali baby predo mnou, musis mat menzes, nie nasucho. Moja dcera pouziva tampony od 12-tich (od prvej ms) a kalisok od 14-tich

thewitch
15. feb 2021

Ahoj, ja som tampóny začala používať asi tak tesne pred 18tkou .. ako tiež som z toho mala des lebo mi to nešlo a keď som si ho zaviedla, pre istotu som mala prvé razy aj popri vložku lebo som sa bála aby nebol zle zavedený. Teraz keď tam nejde, treba, bude to znieť nechutne, trochu ho močiť krvou a pomaly vsunúť dnu. Ja mám skôr problém a strach že ostane tam lebo niekedy už ku koncu ms keď si pomýlim tampón maxi s normal tak potom ide ťažko von tak sa musím osprchovať :D Treba len skúšať ale mne to ide takto lahšie keď ho navlhčím...