Používanie tampónov počas noci

nika122
23. máj 2023

Ahojte baby, budem rada za vaše skúsenosti. Používate tampóny aj počas noci? Vydržia až do rána? Prípadne meníte si ich počas noci? Budem rada aj za odporúčania na značku 😀

majtik
23. máj 2023

TAMPAX Pri silnejšom krvácaní aj v noci s vložkou. Aj tak nespím viac ako 8 hodín a potom vymením.

gejb
23. máj 2023

@nika122 len kalištek. Na tak dlhú dobu som nikdy nedávala tampóny.

matullienka
23. máj 2023

@nika122 používam iba ob tampóny a áno aj na noc, keď mám veľmi silno tak vymienam aj v noci, ja chodím spávať cca okolo 23 tej a do 6:30 mi zvyčajne vydrží

pinkgirl
23. máj 2023

Pred spaním si ho vymením a ráno tiež. Vydrží celú noc v pohode. Veľkosť používam podľa toho v ktorej fáze krvácania som.

vani190493
23. máj 2023

@nika122 ja tampón iba v noci a dávam si aj vložku, tampón vymením skoro ráno.

saxana000
23. máj 2023

Dam si ho tesne pred spanim a hned rano hned prva cesta na zachod.fungujem tak uz roky a nikdy nebol ziadny problem..

thoughtfulweirdo
23. máj 2023

Najväčší OB tampón a vložka, počas prvých 2 nocí musím aj tak vymeniť. Ja mám ale dosť silné krvácanie.

s_o_n_i_k_e
23. máj 2023

Ja tak fungujem roky, cca po 6hod mením ako vstanem, prvá cesta WC a sprcha. Zatiaľ nikdy neprešlo, používam OB na noc majú také krídelka. Ak sa v noci zobudím a idem na WC tak vymením.

marca12
23. máj 2023

@nika122 prve dva dni ano,ked mam velmi silnu menstruaciu. Aj to idem spat okolo pol noci a vstavat o 5,takze ho nemam dlho. Ale bohuzial na silnu menstruaciu si musime pomoct tamponom,takze si kludne si daj. Ale nie je dobre ho mat kazdu noc.

vanilkovazmrzka
23. máj 2023

Tamponom som nikdy na chut neprisla. Teraz najlepsie mi pridu na noc menstruacne nohavicky, cez den mi to az take pohodlne nie je, ale v noci super

nika122
autor
23. máj 2023

ďakujem pekne baby, a áno, riešim to práve preto, lebo poslednu dobu mávam pomerne silnú ms. Preto nechcem mať v noci vložku lebo je to pre mňa riskantné a plus tampóny počas dňa su pre mňa veľmi komforne. Niektoré ženy hovoria že takto fungujú dlho, iné že vôbec. Tak som zvedavá na vaše názory

rakywanda
23. máj 2023

Cca 15rokov deň - noc. Žiaden problém. Treba dodržiavať pokyny a hygienu.

beata_k
23. máj 2023

Uz roky len tampony. Aj na noc. Idem spat dam a rano hned vyberiem. Bez vlozky.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
23. máj 2023

@nika122 vlozky som mala iba po porode. V silne dni pouzivam super velkost,inak normal.

sissy27
23. máj 2023

@nika122 ano, ale iba v pripade, ze nebudem spat viac ako 6 hodin. Aj cez den menim po max 4 hodinach bez ohladu na to, ci uz je plny.

kik2022
23. máj 2023

@nika122 Určite by som si na noc tampón nedala. Vždy ho mením po max 4 hodinách. Na noc si dávam dlhú hrubú vložku. Boli aj časy, keď som si musela dať 2.

dettilv
23. máj 2023

OB používam asi 10 rokov a je mi ľúto že nie skôr. Prvú noc mením v noci raz, potom mi už netreba. Pri vlozkach som stále pretiekla, pri tamponoch nie. Teraz už pokukujem po kalisku 🤭