Ahojte baby, budem rada za vaše skúsenosti. Používate tampóny aj počas noci? Vydržia až do rána? Prípadne meníte si ich počas noci? Budem rada aj za odporúčania na značku 😀
@nika122 používam iba ob tampóny a áno aj na noc, keď mám veľmi silno tak vymienam aj v noci, ja chodím spávať cca okolo 23 tej a do 6:30 mi zvyčajne vydrží
Pred spaním si ho vymením a ráno tiež. Vydrží celú noc v pohode. Veľkosť používam podľa toho v ktorej fáze krvácania som.
@nika122 ja tampón iba v noci a dávam si aj vložku, tampón vymením skoro ráno.
Dam si ho tesne pred spanim a hned rano hned prva cesta na zachod.fungujem tak uz roky a nikdy nebol ziadny problem..
Najväčší OB tampón a vložka, počas prvých 2 nocí musím aj tak vymeniť. Ja mám ale dosť silné krvácanie.
Ja tak fungujem roky, cca po 6hod mením ako vstanem, prvá cesta WC a sprcha. Zatiaľ nikdy neprešlo, používam OB na noc majú také krídelka. Ak sa v noci zobudím a idem na WC tak vymením.
Tamponom som nikdy na chut neprisla. Teraz najlepsie mi pridu na noc menstruacne nohavicky, cez den mi to az take pohodlne nie je, ale v noci super
ďakujem pekne baby, a áno, riešim to práve preto, lebo poslednu dobu mávam pomerne silnú ms. Preto nechcem mať v noci vložku lebo je to pre mňa riskantné a plus tampóny počas dňa su pre mňa veľmi komforne. Niektoré ženy hovoria že takto fungujú dlho, iné že vôbec. Tak som zvedavá na vaše názory
Cca 15rokov deň - noc. Žiaden problém. Treba dodržiavať pokyny a hygienu.
Uz roky len tampony. Aj na noc. Idem spat dam a rano hned vyberiem. Bez vlozky.
OB používam asi 10 rokov a je mi ľúto že nie skôr. Prvú noc mením v noci raz, potom mi už netreba. Pri vlozkach som stále pretiekla, pri tamponoch nie. Teraz už pokukujem po kalisku 🤭
TAMPAX Pri silnejšom krvácaní aj v noci s vložkou. Aj tak nespím viac ako 8 hodín a potom vymením.