Dobrý večer ,
Možno bláznivá otázka , ale tak predsa. Často sa nám s manželom stáva , že po sexuálnom styku necháme použitý kondóm na zemi. Potom vždy ráno sú tam nahromadené mravce a vôbec nevieme odkiaľ. Máme podozrenie kvôli tomu na cukrovku manžela. Dnes sme skúsili zmerať s glukomerom a mal hodnotu 7,5. Myslíte si , že to fakt môže znamenať cukrovku ?
No okrem toho, ze ste bordelari tak mravce idu za bielkovinami, nie len za sladkym
@loginexistuje cez deň 2 hodiny po jedle
@abcdefgahc tak nema cukrovku a na mravce treba upratovat po sebe najma alebo kup nieco v drogerke
@viestta neznamená to , že sme bordelari.... Bordelar je človek, ktorý je neporiadny , nie ktorý večer nechce prechádzac cez decku izbu v ktorej spia dievčatá s kondómom v ruke... Ďakujem za názor..
@abcdefgahc tak ho nehodte na zem, ale aspon zabalte do toaletneho papiera a dajte do sacka alebo co. potom vam tam nepojdu mravce. a mravce by som sa snazila nejako odstranit, ci uz byvate v byte alebo v dome, asi nie je ok, ze sa vam tam premavaju.
@abcdefgahc neviem, ale civilizovany clovek sa po sexe odchadza umyt. Ale tak kazdy mame nejake ine normy na civilizovanost (len tak mimochodom, kondom do kanalizacie nepatri, zanasa cisticky. Patri do komunalneho odpadu)
Tak ako píše @viestta. Bordelári najväčšieho zrna. Fuj!
@abcdefgahc a co je na tom prejst cez tu izbu? Ked v noci musis cikat, tak tiez nevychadzas? 😅
Vy sa po sexe nechodíte umyť? To akože keď je po,vy hodíte kondóm na zem tak ako ho dá dole? Cez izbu sa bojíš prejsť,ale toho,že by to našlo dieťa nie?🤔
No fuj 🤢
Odpálilo mi dekel práve. 😁😁😁😁
Bordelari nie veru nie. To sú nechuťaci 🤢🤢
@abcdefgahc cukor sa meria vzdy pred jedlom nie po jedle
Ak si niekto myslí, že ľudská sprostosť má nejaké hranice, nech príde na modrý koník a zistí, že je fakt nekonečná. Mám pocit, a to už dlhší čas, že modrý koník zamestnáva dobrých trollov, čo vysoko zvyšujú čítanosť stránky, čo znamená pre majiteľa viac reklamných bannerov a viac peňazí. Mňa by teda zamestnať nemohli, lebo ja by som takéto výplody nedokázala vymyslieť ani po fľaši vodky.
A ked pridu deti k vam v noci? To ti nevadi? Kondom na podlahe?
Toto začína šliapať na päty téme o pachnucom genitále 😁😁
No k tomuto sa nejdem ani vyjadrovať použitý kondóm na podlahe no FUJ !!!
Keby ste neboli bordelari, tak nemate v byte mravce.
@zuzinka888 presne
@zuzinka888 možno si ho nafukaju ako balón🙂
@luccija ako chcela som jej to tak napisat, ale zdrzala som sa🤣.
Ok odpalilo mi tiez dekel.. kazdopadne k tej cukrovke, nemozes podla jedneho merania robit zavery... treba merat rano na lacno, pred a po jedle dve hodiny a potom vecer pred spanim (tri hodiny pred tym nejest uz)... ja mam ranny cukor vyssi, len minimalne, ale stale, tiez sa chcem lekarky spytat na to, ze cim to moze byt... pocas dna je nizky... s cukrovkou sa nesranduje proste nech ide k lekarovi... k tomu ostatnemu sa nejdem radsej vyjadrovat.
@abcdefgahc práve ma naplo, vy ste sa s mužom asi dlho hľadali, že? Keď všetko takto upratujes tak sa ani nečudujem, že máte mravcov a bohvie ešte čo 🤮🤢
Hodit kondóm so semenom na zem??? Cast zakazdym možno vytecie na koberec, podlahu...ja neviem, mne to pride dost nechutne, hlavne preto, ze vedla spia deti. Cukrovka sa zistuje odberom krvi a mocu u doktora.
Ako, ale preco riesis ci nema cukrivku manzel. Ko dom je " ochuteny" aj tvojim vyluckom( teraz neviem ako to nazvat) sekretom . Takze dufam,ze ste aspon uzlik urobili. Takze mravcom mozes vonat a chutit aj ty.
dnes som uz asi videla vsetko
a kedy si mu merala tu hodnotu glukozy? cez den ? ci rano na lacno po min oswm hodinach bez jedla?