Ahojte, dneska ráno som potratila 😭😭😭😭😭 neviem sa z toho spamätať moje prvé tehotenstvo 😭...
Bola som ku gynek.,, vyšetril ma a potvrdil potrat.
Viac informácií mi nepovedal, zobrali mi krv v piatok na kontrolu.
Neviem koľko som bola tehotná, ale myslím že 2-3 týždne určite.
Mám bolesti pod bruškom a stále krvácam, je to normálne? Či sa mám znova zastaviť k lekárovi. Ja už nevládzem stresy mám z toho vyšetrenia 💔😭😭😭
@jakubrianka teraz mi asi ťažko zdvihnú telefón či? Ja neviem nemám nikoho doma
@vanessa12345 samozrejme že dvihnú. Volaj.
@jakubrianka nedvíha mi nikto, asi majú toho veľa.
A môžem si dať niečo na bolesť?
@vanessa12345 bež na urgent / pohotovosť
Ked si bola len 2-3 tyzdne tehotna, tak dostanes "len" silnu MS s krvacanim. Priprav sa na krce, bolesti, kusky stielky, ale nic horsieho by byt nemalo. Nevidim dovod ist na urgent - nepomozu ti... odsedis si tam hodiny v case, kedy chces byt schulena v posteli a len a len plakat.. keby si krvacala dlhsie ako 5 dni a skutocne sa "valila krv", tak samozrejme urgent...gynekolog ta videl, vie, co sa deje. A ano normalne si daj lieky na bolest, flasu na brucho a plac, kolko ti treba.
@anjelicek26 ďakujem ❤️😭
samozrejme ze je to normalne, nevidim dovod utekat na pohotovost a preco Ta tu ine zeny strasia, pokial sa citis viac-menej normalne. Ako pise @anjelicek26 krvacat mozes relativne silno, mozes mat dost silne krce, je to taky mini porod, maternica musi evakuovat vystelku, vacok a pod. Mam za sebou viacero potratov, sice kusok neskor, ale kazdy bol iny. Raz to bolo intenzivne a vyvalili sa velke kusky vystielky a trvalo to den a potom uz len take spinenie, inokedy to trvalo zo 10 dni ale ziadne extremy. V kazdom pripade je potrebne ist potom k lekarovi aby overil ze HCG kleslo na 0 a ze v maternici nie su ziadne zvysky. Teraz radsej zostan doma, kde mas WC blizko, kde mozes plakat, revat, nadavat na zivot alebo byt len tisko v klbku, co prave potrebujes. Drzim palce
este ma napada, pisala si, ze maz fyzicky tazku pracu, toto by som lekarovi urcite spomenula, nech Ti da dlhsiu PN
@cookie29 áno poviem mu to v piatok, lebo mám ísť na kontrolu
@cookie29 ďakujem ❤️ a je mi to ľúto, že ste tiež potratili💔😭
@vanessa12345 moja kľud je mi to ľúto no ak to bolo na začiatku budeš mať len silnejšiu ms kľudne si daj od bolesti niečo a zábal. Už nič nenarobis jedine čo je trochu pozitívum ze sa vycistis sama bohužiaľ stáva sa zo držím palce
@sofia1979 ďakujem 😢💔
@anjelicek26 ahoj, ak pôjdem zajtra na kontrolu tak znova má vyšetrí zo spodu?? Ahh bojím sa toho
@cookie29 ahoj, a keď ste išli na kontrolu znova vás vyšetril zo spodu?
@vanessa12345 ano zhora a aj zdola ultrazvuk, pozrie, co sa deje, musi.
Voalj lekarovi nech pozrie.ci si sa vycistila.krvacat budes este tyzden minimalne od bolesti kludne ibalgin alebo novalgin
@vanessa12345 volaj hneď pôrodnicu a pýtaj sa tam.