Ahojte, prosím o radu niekoho s niečím podobným.. 18.10. som potratila v 21tt, museli mi vyvolať pôrod môjho chlapčeka ❤️.. Krvacala som pár dní, potom iba spinila po utretí teraz bolo dlhú dobu nič a zrazu pred troma dňami som začala znova po utretí akoby krvácať tmavou niekedy svetlou ale iba po utreti hlienovito.. Som v podstate prvorodička takže tomu sestonedeliu moc nerozumiem, nedávno som začala užívať aj antikoncepciu do dobratia mi chýba 7 tabletiek takže menštruácia to nebude asi. Stretla sa niektorá z vás s tým? Chcela by som iba vedieť či to patrí k tomu sestonedeliu alebo by som radšej mala navštíviť lekára. Za každú radu ďakujem.
@ruth98 vážne???? ako toto súvisí s úvodným príspevkom???
@mess123 ahoj, to mi je ľúto :( môže to byť z antikoncepcie, predpokladám že máš len gestagenovu a tam to býva zo začiatku často
@petamich
@janulka257 ospravedlňujem sa, omylom som označila že to chcem pridať aj sem do tejto diskusii...no potom keď som si to všimla a chcela som to zmazať odtiaľ tak už sa nedalo (neviem prečo je to tak nastavené) ....a áno, viem čo tie ženy zažívajú ja už som dvakrat potratila, nie je to vôbec jednoduchá situácia (prajem veľa síl v takom ťažkom obdobi)🙈a ešte raz sa ospravedlňujem a mrzi má to ....ďakujem
JA si myslim, že to može byť skor z uživania HAK. Popisuje sa špinenie počas prvych troch mesiacoch uživania, potom by to malo byť OK.