Potrat a následná menštruácia

dianka997
12. máj 2023

Ahojte idem sa posťažovať alebo mi poraďte čo robiť 🙈
Mám 3rocnu dcérku chceli sme druhé no v 7tyzdni som potratila bez kyretaze sama kontrola má gyn všetko v poriadku 🙂 čakanie na MS ...prišla MS a vtedy to všetko začalo...pri spustení prvej ms po potrate začali sa mi strašné nevoľnosti grganie napínanie na vracanie..začal kolobeh dr prečo sa tak deje ..gastro vred (zahojeny)..reflux lieky som dostala všetko ok no neprestávajú moje problémy krv dobre všetké vyšetrenia dobre gastro zase mierny zápal žalúdka ok beriem lieky ..no moje problémy pretrvavaju až dodnes (menštruáciu odvtedy dodnes nemám) MS bola 21.3 7dni odvtedy nič odvtedy len moje problémy nevoľnosť grganie ale veľmi grganie
Bola som predvčerom gyn všetko v poriadku krvný obraz crp nič pichla mi vyvolavacku...bola som aj u psychiatra všetko ok nesom blázon moje problémy trvajú ...takže otázka je
Čo sa to vlastne deje prečo tie problémy je to len náhoda že to začalo v deň prvej MS od potratu alebo sa niečo stalo?
Už nevládzem vkuse riešim dr čo mi je prečo sa mi to deje najhoršie je keď sa zobudim a niekedy cez deň . Ďakujem za pochopenie a prípadne radu

miadi
12. máj 2023

Mozno hormony alebo psychicky si nestravila ten potrat a podvedome sa citis teho. Stava sa zenam ked velmi chcu byt tehotne. Ze telo simuluje teho priznaky. Ja som mala po uplne normalne menstruaciu .. jedno v 5tt a porod v 18tt a kyret som nikdy nemala. .

miadi
12. máj 2023

Hlavne klud Snad sa to same da do normalu. Moze to byt reakcia tvojho tela na traumu. Vynechal ti cyklus.. ale raz sa vrati ..