Som 7 tyzdnov po sekcii a stale sa hrozne potim. Neviete poradit,co by zabralo? Je to neprijemne...
@stela1981 ahoj, este by som počkala. Dopraj telu cas, nech sa spamätá z pôrodu. Ja som sa tiez hrozne potila, cca po dvoch mesiacoch sa to znormalizovalo.
Skus trosku chemie hlinika zabera ihned vola sa to driclor kupit v lekarni iba sa to da.
ja som to mala tiež, aj návaly horúčav a potenia a prešlo to cca do 10týždňov
ja som mala návaly horúčav asi tri mesiace. po všetkých troch porodoch
Joj, to je bežná reakcia tela po porode. Treba len vydrzat. Drz sa!!!
Neberies senovku a benedikt? Ak ano, vysad ich a omaly sa to zlepsi. Ja som sa enormne potila, fakt. Rano som mala mokry aj matrac a to som mala dve plachty, vrchnu, lanovu som si v noci menila, pretoze bola cela mokra.
@stela1981 uplne normalne to je. Ja som sa po prvom porode neskutocne potila a trvalo to urcite dlhsie ako 2-3 mesiace. Senovku a benedikt som nebrala. Po druhom porode (sekcia) som sa potila trosicku menej, ale tiez dost. Trvalo to kratsie, mozno tie 2-3m. Nic neber, to su hormony, nechaj to na prirodu (teda dezodory su jasnacka...ja som volila kvoli dietatku radsej prirodne z bio obchodov) 😉
To je hormonálna zmena. Možno by pomohlo doplnenie minerálov, po pôrode je to v každom ohľade užitočné. Ak nie sú doplnené vypadávajú vlasy a pod. Doplnením sa úpravy rýchlejšie aj váha. Bábätko či chcem či nie vycucia všetky živiny a pri kojení tiež. Takže treba doplňat. Mne veľmi pomohol Probalance pri vypadávaní vlasov a pod. Ak chcete viac info píšte
Mne po porode vznikla porucha stitnej zlazy, ktora ma za nasledok potenie. Takze skus riesit aj tuto možnosť. Staci ak pojdes obvodnemu dr., vezme ti krv na hornony stitnej zlazy a budes potom mat jasno.
Mne sa to potenie zmiernilo len pred nedávnom a to bude mať malý 6 mesiacov. Ale beriem senovku aj benedikt a tiež som mala SC.
Ahoj, aj ja som sa, v noci som sa musela prezliecť čo som mala mokré tričko no po šestonedelí to prešlo.Možno hormóny 😏