Posunutie menštruácie

25. máj 2023

Ahojte, mate skusenost s posunutim menstruacie pomocou lieku Norethisteron?
Stala sa mi taka hlupa chyba, ze som ho zacala uzivat len 2 dni pred ocakavanou menstruaciou, nie min. 3, ako mi povedal lekar... Mate s tym niektora skusenost? Zabralo vam to aj tak?
Neviem, ci mam liek vysadit, lebo to aj tak nebude mat zmysel, ci pokracovat v uzivani.. Moj gynekolog je momentalne nedostupny.

zuzina1988
25. máj 2023

ano, mám celkom dobrú skusenost s tymto liekom.
ale uz sa nepamatam ci som užila dva dni alebo tri dni pred očakavaný dnom, pokračovala by som v uživani, podla povodného plánu.
mne to zachranilo vytuzenu dovolenku.
jediný mínus za mňa, že menzes potom bol silnejší, necítila som sa dobre ako zvyčajne.

autor
25. máj 2023

@zuzina1988 a menstruacia ti uz zostala v posunutom termine?
Ja dnes ako spravna hysterka, som vzala prvu tabletku, aj ked som videla, ze to uz nie su min.3 dni pred. menstruaciou, pritom potrebujem posunut az v tom nasledujucom cykle, tak som asi fakt mala pockat.
Lekar mi vravel, ze sice vedlajsie ucinky nie su caste, ale ze obcas sa nieco pritrafi, tak som sa tomu chcela vyhnut. A posunut uz teraz.

janetinka27
25. máj 2023

pokracuj v uzivani dalej, on aj zastavi zacate krvacanie. uz by som ho nevysadila (teda moj nazor)

1lucinka123
25. máj 2023

Kľudne pokračuj v užívaní. Mam to odskúšané raz som ho začala brať v deň ms a zastavilo krvácanie po vysadení som do 2dni dostala normálnu ms

denisacir
9. jún 2023

K tomuto by som sa aj ja chcela dopátrať, či si viem posunúť začiatok menštruácie už v júni a tak v júli budem mať už posunutý termín a dovolenku bez piluliek...