Ahojte, precitala som si rôzne diskusie k tejto téme, väčšinou x rokov staré. Posledné tri mesiace som mala mrchy na 29 DC, tento mesiac (užívala som atb) sa mi ovula posunula až na 2 novembra (odsledovany hlien). Menzes sa nedostavil ani na 29 deň ani teraz - 34 DC a testy mam negatívne, už ani neviem kedy testovať a dokedy čakať kým zavolám na gyndu. Od ovulky mam stále hustý biely výtok až mám často pocit ci nedošla mrcha a nič... ale zároveň nemám žiadne klasicke pms ani tehotenské priznaky ako som zvykla mávať. Jedine ze ma sem tam pichá a ťahá v podbrušku ale ked si to porovnám tak vôbec nie tak akoby mali dôjsť mrchy a som z toho rozčarovaná popravde...kedy vám ukázal test tehotenstvo ?
@kattucino mne vyšiel pozitívny test až 40 DC kvôli posunutej ovulacii takže ešte môžeš byť tehotná. Ale samozrejme meškanie môže mať aj iné príčiny
Niekedy mešká menzes kvoli chorobe, atb, anovulacnemu cyklu...ked mas test negatívny tak to nerieš, pripadne sprav za par dni. Těhotenstvo mi ukazal u prveho na 9.den po ovulacii a u druhého na 13.den.