Posunutá ovulácia, meškajúci menzes a negatívny test

kattucino
15. nov 2021

Ahojte, precitala som si rôzne diskusie k tejto téme, väčšinou x rokov staré. Posledné tri mesiace som mala mrchy na 29 DC, tento mesiac (užívala som atb) sa mi ovula posunula až na 2 novembra (odsledovany hlien). Menzes sa nedostavil ani na 29 deň ani teraz - 34 DC a testy mam negatívne, už ani neviem kedy testovať a dokedy čakať kým zavolám na gyndu. Od ovulky mam stále hustý biely výtok až mám často pocit ci nedošla mrcha a nič... ale zároveň nemám žiadne klasicke pms ani tehotenské priznaky ako som zvykla mávať. Jedine ze ma sem tam pichá a ťahá v podbrušku ale ked si to porovnám tak vôbec nie tak akoby mali dôjsť mrchy a som z toho rozčarovaná popravde...kedy vám ukázal test tehotenstvo ?

mia_von_prag
15. nov 2021

Niekedy mešká menzes kvoli chorobe, atb, anovulacnemu cyklu...ked mas test negatívny tak to nerieš, pripadne sprav za par dni. Těhotenstvo mi ukazal u prveho na 9.den po ovulacii a u druhého na 13.den.

kkovacovak
15. nov 2021

@kattucino mne vyšiel pozitívny test až 40 DC kvôli posunutej ovulacii takže ešte môžeš byť tehotná. Ale samozrejme meškanie môže mať aj iné príčiny