Ženy ,čo ste prešli tym obdobim, ako sa to u Vas prejavovalo s meškanim menštruacie? Mam v hormonalnom profile potvrdenu menopauzu. Menzes začal vynechavať, ale sliznicu mam ešte 6 mm. lekar sa vyjadril, že menzes ešte pride, ale nevie či o 1,2,alebo 3 mesiace. teraz mi skoro mesiac meška.Pred tyždňom som mala 3 dňove krvave špinenie a priznaky , ako pri menzese, bolesti brucha, križe, citlive prsia.Mali ste posledne menštruacie take slabšie? Mam strach, že keď bude meškať 3 mesiace, tak potom bude krvacanie silne a skončim na kyretaži, ako pred 2 rokmi, ale to ešte nebola menopauza. Ďakujem vam za rady.
MAm rovnaky problem. Trapi ma časte špinenie mimo menzes, silne krvacanie. Mam za sebou 2 kyretaže, úposledna v auguste. Zistena polypoidna sliznica maternice, vraj sa to tvori z hormonalnej nerovnovahy.Uživala som pol roka Duphaston, bolo to ešte horšie. Teraz som od septembra bez liečby, menzes meška mesiac . V krvi tiež potvrdena menopauza, tak som zvedava, ako to bude ďalej.Tiež u mňa ako poslednu možnosť lekar zvažoval hysterektomiu.Šťastne tie ženy, ktoré tym prejdu ľahko, bez problemov.