Porucha hormónov alebo tehotenstvo?

baby09
14. nov 2018

Caute zienky.
Chcem sa vas opytat ci nema niekto anhodou skusenost alebo vie poradit. Mam posledne 2 mesiace problemy mala som menstruaciu a o 3 tyzdne na to zasa a tak o 2 tyzdne zasa a medzi tym spinim . Hormony som mala testovane a su ok . A na rozne vysetrenia a vsetko ok . Chceli by sme babo ale nejak sa nedari 😐

silvia5252
14. nov 2018

@baby09 nezúfaj...a hlavne pokoj a rozvahu. Práve psychika veľmi vplýva na možnosť otehotnieť. Ako dlho sa už o bábätko snažíte? Ak je to dlhšie ako 1 rok, možno by nebolo zlé zájsť za gynekologom, aby Ti odsledoval ovulaciu. Či ju vôbec máš. Alebo si kúp ovulacne testy a kontrolu si to Z pohodlia domova. Ak sa snažíte len pár mesiacov, tak je to OK. ..choďte si na nejaký vyletik a užívajte si milovanie bez ohľadu na to, či splodite dieťa, alebo nie. Ono to niekedy tak príde samo a nie keď sa to plánuje 🙂.

rodinnahomeopatka
14. nov 2018

@baby09 ak Vam takto kolise cyklus a snazite sa aj otehotniet, odporucila by som Vam urcite homeopatiu. Je potrebne odhalit, preco reaguje telo, ako teraz reaguje a ako sa dostalo do tejto nerovnovahy. K stanoveniu konkretnej rady a individualneho lieku je potrebne o Vas vediet viac... co uzivate, co ste prekonali v zivote, ako vnimate situaciu s neotehotnenim, ako reagujete a rozmyslate o zivote a pod. Takisto sa vzdy zaujimam o lieky, ktore clovek pocas zivota uzival, kedze stopy neziaducich ucinkov v tele ostavaju vela rokov. Nehovoriac o antikoncepcii. Ak budete mat zaujem sa dozvediet viac, pokojne mi napiste.

baby09
autor
14. nov 2018

@silvia5252 dakujem 😊 no snazime aj nesnazime sa len zopar mesiacou chceme aby to prislo samo ale ked to nechodi a mavam problem s menstruaciou ale doktor tvrdi ze je vsetko ok ,mala som hormonalne testy a su ok,niekolko ultrazvukou a vsetko ok. Tak neviem co sa deje s mojim telom

baby09
autor
14. nov 2018

@rodinnahomeopatka dobry vecer. No antikoncepsiu som brala len 2 roky a tok som mala 17 takze uz vyse 10 rokov somnbez antikoncepcie . Pred par rokmi sme prili o babo v 16 tyzdni a zacali sme rozmyslat ze teraz je ten cas tak by sme ho chceli . Lenze aa bojim ci ta menstruacia nie je problem .

rodinnahomeopatka
14. nov 2018

@baby09 menzes u zeny je najlepsim ukazovatelom nejakej nerovnovahy. HAK zanechava dlho stopy v zenskom organizme, tento fakt si vela zien neuvedomuje. Mozete mat viac pricin, ktore menzes vychyluju z rovnovahy. Skuste homeopatiu... uz aj preto, ze ste uz mali jednu neprijemnu situaciu a homeopatia vie pomoct aj s tym, aby tehotenstvo pokracovalo do uspesneho konca. Takisto ako mame aj homeopatiu pre ulahcenie porodu a pre poporodnu starostlivost.