Ahojte moj porod akosi nevysiel najlepsie ale mam krasneho drobca, ktoreho by som nedala zanic. Neviem ci ste sa stretli s tym, ze telo mi neprijalo 3 krat sitie na 4 krat to doktor vzdal a povedal ze sa hradza musi zrast sama.. som4 tyzden po a uz sa to askosi dava do poriadku ale dnes ked som si to sprchovala, napalo ma, ze je cas si to skontrolovat a ostali mi len oci pre plac neviem ci sa ti este upravi ale mam pocit ze dierka je akosi mensia.. myslite ze sa to zle zrastlo alebo to tak byva? Stretli ste sa s tym niekto?
Veď pôjdeš na kontrolu po šestonedelí nie? A čo sa týka toho že si nesadneš,tak mne sestrina kamoška už pred pôrodom poradila sadať si na obyčajné detské plavecké koleso. Pri prvom dieťati som využila pri druhom netrebalo.
A ešte mi lekár poradil sprej cicatridine len neviem či to ešte majú.Bolo to pred 4 rokmi.
@lilien48 bola si už na kontrolu? Ja som sa po pôrode zle zrastla, keď som sa odhodlala sa pozrieť co sa mi tam dole vlastne pôrodom porobilo, cca mesiac po pôrode, nasla som si 2 ďurky 🙈 najskôr som myslela, že sa mi tam uvoľnil nejaký steh, ale doktor na kontrole po 6nedeli mi povedal, že práve naopak, zrastlo sa mi tam niečo navyše a ze sa mam objednať v pôrodnici kde som rodila na rozrezanie. No konec, už som to videla, cele znova ako zas 3 týždne nesedím na riti. Nakoniec to všetko prebehlo úplne bezbolestne, nejakým elektrickým nožíkom mi to rozrezali, necítila som vôbec nic ani počas toho, ani nasledujúce dni a dôkaz toho bolo to, že ďalší mesiac som zistila ze som znova tehotná 😁😁🙈🙈 takže otehotnieť som musela niekedy v tom období cca týždeň po rozrezani 🙈🙈