Poraďte probiotiká, aby sa mi neopakovala kvasinková infekcia

pupetko263
24. apr 2021
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť probiotiká alebo niečo na intímne problémy myslím tým aby sa neopakovala kvasinkova infekcia aby sa udržalo zdravé ph ďakujem za každú radu

ruzasipova
24. apr 2021

Gynimum dual protect - su aj na travenie a prehltas ich normalne cez usta. Odporucene gynekologickou. Alebo potom su zvlast ako probiotika na intimnu oblast ale tie su na vkladanie.

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pupetko263
autor
24. apr 2021
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@arabellka1 bola by si taká dobrá

pupetko263
autor
24. apr 2021

@ruzasipova tebe pomohli?

kristella
24. apr 2021

@pupetko263 Ja mám dobrú skúsenosť s Lacto feel gelom. Nie je to probiotikum ale obsahuje kyselinu mliečnu a glykogén, pomáha upraviť pH.

ruzasipova
24. apr 2021

@pupetko263 Ano. Aj travenie mi upravili.

pluska95
24. apr 2021

@pupetko263 ahojky vyskúšaj aj wobenzyn ja som vedela zobrať a mala som na trošku pokoj ale tiež sa toho asi nezbaviš so svojim doktrom si to neriešila... tak tyžden som ho pobrala 😉

bigdream
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hama007
24. apr 2021

@pupetko263 môj gyn. mi hovoril stále, že lyžička dobrého kvalitného bieleho jogurtu je najlepším probiotikom pre ženu. 😊 Jogurt treba aplikovať priamo do pošvy.
Aj keď doberieš atb aj na bežné udržanie Ph.

pupetko263
autor
27. apr 2021

@arabellka1 mohla by si mi poslať link na probiotiká

sono2
27. apr 2021

@pupetko263 Ja som si kupoval candistop
Je to český výrobok. Mne pomohol
Ale hlavne mi mohol pôrod a viac som problémy nemala. Ale ja som zvykla mat baktérie nie kvasinky. Mávaš vyložene tvarohový výtok?

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pupetko263
autor
27. apr 2021

@sono2
@sono2 výtok ani nie len svrbenie a také nepríjemné pocity

sono2
27. apr 2021

@pupetko263 no tak to budú skôr baktérie. Kvasinky sú tvarohovy výtok. Keď neni ten je iný problém
Robili ti vyter na kadečo môžne urea mycoplazmy, huby, baktérie, chlamydie?
Lebo môže to byť kadečo
Na podpis na baktérie je absolútne najlepšie
Betadine
Sú to tablety do pošvy s jódom pri prítomnosti baktérií sa táto tabletka pri vytekani zafarbi čiže tým pádom vieš o ich prítomnosti
Trebalo by to riadny rozbor aby sa vedela dať cielena liečba