Poraďte odborníka na karcinóm, zhubný nádor na maternici a endometriu.

didka1234
29. dec 2019

Ahojte, veľmi prosím o radu, ak poznáte niekoho, alebo ste si samé tým prešli. Moja mamina ma zhubný nádor na maternici, momentálne si mame vybrať nemocnicu v ktorej jej všetko vyberu-maternicu,vajecniky atď. Veľmi sa o ňu bojím, mam iba ju a chcem veľmi, aby sme vybrali dobru nemocnicu. Lekár nám odporučil Martin, asi preto ze je najbližšie nášmu mestu,ale výber nechal na maminu. Chcela by som poprosiť o radu, či má niekto skúsenosti s onkogynekologia v Martine. Pripadne v Nitre, konkrétne MUDr. Mlynček. Alebo v Bratislave onkologický ústav. Som veľmi zúfalá a ďakujem za každú radu!

carmenuska
29. dec 2019

@didka1234 urcite Martin,prípadne v Čadci by mal robiť MUDr. Tibor Bielik,venuje sa tomu.On operoval v Martine,ale teraz nedávno šiel robit do Čadce.Ak Čadca jedine on,inak Martin.Neboj sa,je to pliaga,ale dá sa to vybrať von.klucova bude operácia.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
didka1234
autor
29. dec 2019

@carmenuska ďakujem veľmi pekne! Ja sa strašne bojím práve tej operácie, preto sa snažím. Získať aj rady ohľadom lekárov.

didka1234
autor
29. dec 2019

@bambulienka25 ďakujem, lekár moc o Bratislave nehovoril, keď prišli výsledky z histológia, to som skúšala hľadať sama, nejaké recenzie

zuzana197
29. dec 2019

@didka1234 Ahoj, ja som mala zhubný nádor na vaječníku. Mne hneď lekár odporučil Martin, je to fakultná nemocnica. U nás v Žiline tento typ operácie vtedy nerobili. V Martine mi vybrali okrem vaječníkov aj maternicu. Operácia prebehla v poriadku, rýchlo som sa zotavovala.

didka1234
autor
30. dec 2019

@zuzana197 prosím, pamätáte si aj meno lekára?

zuzana197
30. dec 2019

@didka1234 Pozrela som sa do operačnej správy, pri operácií boli traja lekári, ale hlavný operatér bol Mudr. Matušek

didka1234
autor
30. dec 2019

@zuzana197 ďakujem, ste zlata