Ahojte, veľmi prosím o radu, ak poznáte niekoho, alebo ste si samé tým prešli. Moja mamina ma zhubný nádor na maternici, momentálne si mame vybrať nemocnicu v ktorej jej všetko vyberu-maternicu,vajecniky atď. Veľmi sa o ňu bojím, mam iba ju a chcem veľmi, aby sme vybrali dobru nemocnicu. Lekár nám odporučil Martin, asi preto ze je najbližšie nášmu mestu,ale výber nechal na maminu. Chcela by som poprosiť o radu, či má niekto skúsenosti s onkogynekologia v Martine. Pripadne v Nitre, konkrétne MUDr. Mlynček. Alebo v Bratislave onkologický ústav. Som veľmi zúfalá a ďakujem za každú radu!
@carmenuska ďakujem veľmi pekne! Ja sa strašne bojím práve tej operácie, preto sa snažím. Získať aj rady ohľadom lekárov.
@bambulienka25 ďakujem, lekár moc o Bratislave nehovoril, keď prišli výsledky z histológia, to som skúšala hľadať sama, nejaké recenzie
@didka1234 urcite Martin,prípadne v Čadci by mal robiť MUDr. Tibor Bielik,venuje sa tomu.On operoval v Martine,ale teraz nedávno šiel robit do Čadce.Ak Čadca jedine on,inak Martin.Neboj sa,je to pliaga,ale dá sa to vybrať von.klucova bude operácia.