Poraďte niečo účinné na vaginálnu mykózu

21. jan 2020

Prosím poraďte. Mávam často zrejme mikozu vaginálnu.
Strašné svrbenie, biely hrudkasty výtok. U gynekológa som bola a dal mi nato canesten no nikdy mi nepomáha. Poraďte nieco účinné. Môžu byť aj kúpele.. Tým myslím ze niečo dám do vane a v tom chvíľu budem sedieť.. Hoci co. Prosím komenty že sa mám kúpať si odpustite. Kupem sa pravidelne, spodné prádlo tiež vymieňať pravidelne. Začalo mi to v tehotenstve a pokračuje stále aj 11m po pôrode

januska20
21. jan 2020

Mne pomohol idelyn -tabletky,krém a intímne mydlo.

ivkazba
21. jan 2020

Mne pomáha vždy rosalgin, je to výplach. Ale ak sa ti to opakuje, tak podľa mňa by bolo vhodné to riešiť s lekárom a urobiť nejakú cytológiu a identifikovať čo konkrétne máš za problém.

mila06
21. jan 2020

Najlepsie je sa sprchovat, nie kupat, mne zakazal gynekolog kupanie ci doma vo vani alebo na kupaliskach, vraj najzdravsie je more. Ano a riesit to s lekarom ak sa opakuje. Pocula som aj babske rady ako jogurtom potriet, ale neviem ci to funguje. Niekedy aj kazdodenne nosenie vloziek ci uz slipovych nie je dobre. Drzim palce nech sa toho zbavis, je to neprijemne.

bibg
21. jan 2020

Ja som tym trpela asi 4 roky a stale, takmer kazdý mesiac. Nepomáhalo nič, gynekolog mi už nemal dať ake antibiotiká a povedal mi že to asi nebude gynekologického pôvodu, že mám isť na krvné testy alebo imunologovi. Išla som na krvné testy a tam mi zistili, že mi zle pracuje pečeň. Lieky som v žiadnom prípade nechcela a dala som sa liečiť čínskou medicínou. Pre niekoho sú to šarlatáni ale mne to za 3 mesiace pomohlo. Liečila hlavne bylinkami a akupunkturou ale z byliniek som pila miší chvost, púpavu a ostropestrec. A každý večer som si vyplachovala spodok púpavou a repíkom. Striedala som to. Spravila ako normalny čaj a tým vypláchla. Mam taku flasticku ako z rosalginu a tam to nalejem a normalne vnutri a vonku vyplachnem. Po 4 rokoch trápenia som bez akýchkoľvek antibiotík. 🙏

eliska13
21. jan 2020

Dlhodobo dobre probiotiká, ak nepomohlo vráť sa k lekárovi dá Ti kapsulu do pošvy čo sa vkladá.Obmedz sladké dlhodobo pri poruche imunity, po tehotenstve, zvýšenom strese sa to často opakuje

ctrl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martina8888
21. jan 2020

Z firmy JUST Tea tree krém.

77kacena
22. jan 2020

ano potvrdzujem čínska medicina pomáha kamarátka mala časté zápaly a mikozi skvelo jej zabrali bylinne vložky niekto si povie sprostosť ale kedď je človek už zúfalí vyskúša čokoľvek a odvtedy už iné nechce a vlastne ani ja nie 😉 https://tiande.eu/~QQq2I

simca06022011
22. jan 2020

Treba zisit, co ti to vzdy spusti, su zeny ktore aj z peny do kupela hned maju problem. Ziadne umvynie ti na mykozu nepomoze, treba okrem liecby vysadit sacharidy (je aj protikvasinkova dieta speci, myslim, ze na mesiac sa musi uplne znizit znizit prijem), hlavne ked to mas opakovane, tak je na mieste zvazit ci nevyskusas. Ziadne mydla a sprchovacie sampony, skusit mozes intimne gely ale na to sa tiez nazory roznia, kedze niekto je ptom este citlivejsi na vsetko mozne. Ak sa ti mykoza objavi po styku, tak zase treba riesit aj partnera... nikto nevie z coho presne to u teba vznika. Ak ti canesten nezabera, su aj ine lieky, cize treba si pytat ine od lekara, bohuzial napr. bola mycomax tableta alebo take nieco, a uz je len na predpis a ta bola perfektna. Teraz ti ju len dr predpise. A potom uz len probiotika (su aj vkladacie). Zaklad je zistit aspon priblizne po com tu mykozu dostanes, asi nie len tak sa objavi. to by potom znamenalo, ze asi si ju ani nemala doliecenu poriadne.

autor
22. jan 2020

Ďakujem vám dievčatá.

oliolijanka
22. jan 2020

Pecies chleba z kvasku?

autor
22. jan 2020