Ahojte chcela by som sa vás opytat viete mi poradiť niečo od silnej bolesti pri menštruácii? Len nie ibalgin, ibuprofen, novalgin, buscopan, nospa a algifen. Pretože tieto lieky mi už nezaberaju. Poraďte mi prosím vás niečo silnejšie. Lebo mňa keď mám svoje dni boli neuveriteľné brucho(ale tak nižšie) a aj nohy. Mňa ide poraziť od bolesti a hlavne prvý deň to je hrôza.
@asia83 a ten mi musí predpísať gynekologicka alebo môže aj obvodný?
https://www.energy.sk/sk/menu_x7492x/ skús tento gynex od Energy..mojej dcére zaberá, mávala hrozné křče, lieky tiež nezaberali, teraz si dá max, 1 tabletku..a zaberal jej aulin, tiež na predpis
@reenie a tie lieky na predpis mi musí predpísať gynekologicka alebo môže aj obvodný doktor ?
@lienkashcj mne ich predpisuje zubár a dcére gynekológ, odvodná neviem, ale skús..ten gynex je lepší, dcéra je fakt nadšená a nemusíš toľko liekov brať
@lienkashcj Mne zabera panadol ultra je tam pridany kodein takze nie je na dlhe obdobie uzivania vhodny lebo je to derivat morfinu,ale na obcasne uzitie pomaha ja si davam sumivy do 20 minut zabera aj na bolesti chrbtice,hlavy,zubov atd...
@lienkashcj mne pomôže aulin
@lienkashcj no.. mne na to pomohla antikoncepia a neskor porody.
@lienkashcj Mne ho predpísal obvodný.
valetol,nospa a termofor nic ine nepomahalo
Flector ... je na predpis, ale fakt zaberá na silné bolesti
z vlastnej skusenosti ti odporucam achemilkovy caj. Zabera aj pred aj pocas menstruacie a ako bonus ide o prirodnu cestu
Aulin na predpis
@lienkashcj Nimesil. Na predpis.