Poraďte, aký gél používať pri pálení zo spodu ?

gabriela198
18. jan 2020

Ahojte chcem sa opytat zacina ma palenie zo spodu pouzivam multy gel ale nezabera to a chela by som sa opytat poradili by ste mi nieco podobne tomu ako je ten gel vopred dakujem

sofia1410
18. jan 2020

@gabriela198 dove ten modry na intimnu hygienu je dobry

ivangeline
18. jan 2020

Ak to ide zvnútra, tak treba niečo silnejšie ako Canesten, či? Mne zaberá len to a veci na predpis.

hrasocek12
18. jan 2020

@gabriela198 skus aj rosalgyn z lekarne bud ako prasok a si doma rozrobis alebo uz rozrobene flasticky.. Mne lekar odporucal to zvnutra vystriekat a zvonka clotrimazolum a obe su volnopredajne 🙂 mne po par dnoch vzdy palenie a svrbenie preslo 🤗 niekedy to nepreliecis ak nepreliecis aj posvu 😐

gabriela198
autor
18. jan 2020

@hrasocek12 mne z vnutra neni prave ze nic ale iba z vonku take jemne palenie

hrasocek12
18. jan 2020

@gabriela198 to som mavala aj ja a neprestavalo a lekar povedal ze niekedy zvnutra nemusis citit palenie ani svrbenie ale ze to moze ist aj zvnutra 🙂 mne to clotrimazolum pomaha a stoji len 1.30eur ved vyskusaj a uvidis 🙂 snad pomoze nieco lebo viem ake to je 🤐

gabriela198
autor
19. jan 2020

@hrasocek12 ok ja to vyskusam ale tich je viac clotrimazolum mozem mi napisat presne ze ktory ci capiky alebo krem

hrasocek12
19. jan 2020

@gabriela198 ja mam krem 🙂 je podobny ako canesten ale to clotrimazolum mi pomaha omnoho viac stacilo par krat namastit asi 5 dni a svrbenie a palenie zvonka zmizlo uplne 😊