Ahojte chcem sa opytat zacina ma palenie zo spodu pouzivam multy gel ale nezabera to a chela by som sa opytat poradili by ste mi nieco podobne tomu ako je ten gel vopred dakujem
Ak to ide zvnútra, tak treba niečo silnejšie ako Canesten, či? Mne zaberá len to a veci na predpis.
@gabriela198 skus aj rosalgyn z lekarne bud ako prasok a si doma rozrobis alebo uz rozrobene flasticky.. Mne lekar odporucal to zvnutra vystriekat a zvonka clotrimazolum a obe su volnopredajne 🙂 mne po par dnoch vzdy palenie a svrbenie preslo 🤗 niekedy to nepreliecis ak nepreliecis aj posvu 😐
@hrasocek12 mne z vnutra neni prave ze nic ale iba z vonku take jemne palenie
@gabriela198 to som mavala aj ja a neprestavalo a lekar povedal ze niekedy zvnutra nemusis citit palenie ani svrbenie ale ze to moze ist aj zvnutra 🙂 mne to clotrimazolum pomaha a stoji len 1.30eur ved vyskusaj a uvidis 🙂 snad pomoze nieco lebo viem ake to je 🤐
@hrasocek12 ok ja to vyskusam ale tich je viac clotrimazolum mozem mi napisat presne ze ktory ci capiky alebo krem
@gabriela198 ja mam krem 🙂 je podobny ako canesten ale to clotrimazolum mi pomaha omnoho viac stacilo par krat namastit asi 5 dni a svrbenie a palenie zvonka zmizlo uplne 😊
@gabriela198 dove ten modry na intimnu hygienu je dobry