Poprehadzovaný menštruaťný cyklus a snažilkovanie

batina
28. nov 2013

Ahoj dievcata. Rada by som vas poprosila o radu. Za posledneho pol roka sa mi velmi zmenil cely menstruacny cyklus. Zhruba od marca sa snazime o druhe babo. Prve sme pocali hned na prvy sup a porod som mala cisarskym rezom, nakolko po niekolko hodinom otvarani som sa neotvorila dostatocne. Odkedy sa vsak opat snazime o dalsie, mam velke zmeny v mojom cykle. HA som neuzivala vobec. Prvy mesiac od snazenia mi meskala 7 dni, co som si samozrejme hned myslela ze som v tom kedze pri prvom to tak bolo. A odvtedy niekedy mam menstruaciu 5 dni niekedy 7. Dokonca mi raz meskala az 17 dni. Tento mesiac som vsak dostala mrchu 'nacas' ale krvacanie mi trva uz 11 dni a posledne 3 dni mam aj mensie bolesti v podbrusku.Tehotensky test som si robila 2 dni pred ocakavanim a vysiel negativny. Nemate niektora nejaku takuto ' skusenost' ze co to asi moze byt? Pls budem rada za vsetky prispevky. Dakujem 🙂

darina1952
29. nov 2013

@batina ahoj, vyzerá to tak, že máš pekne rozhádzané hormóny. Chcelo by to kontrolu u gyn. a odber krvi na hormóny... potom ti nasadí liečbu (napr. Duphaston na úpravu cyklu). 🙂

petah82
29. nov 2013

@batina rozhadzane hormony, alebo nejaky problem so zenskymi organmi. zavolaj doktorovi a objednaj sa, budes spokojna, ked ti povie, ze sa mozete snazit, hned budes pozitivnejsia. a ak nieco nie je v poriadku, tak to opravi, aby bolo vsetko pripravene na prijatie baba. nebola by si rada, keby si aj otehotnela, ale kvoli nejakej neliecenej hluposti potratila... volaj 🙂

batina
autor
29. nov 2013

.. diky holky 🙂

veronicka1901
29. nov 2013

Ahoj, ja mam tiez taky problem. Karolinka sa sice narodila prirodzene, ale cyklus mam odvtedy hrozne kratky. Len nejakych 24-25 dni, predtym mi vzdy zvykla ms meskat a teraz chodi castejsie. Bola som aj na prehliadke a sone a vraj je vsetko ok, ale mam strach, ked budeme chciet druhe, co to spravi.

mamazem
1. dec 2013

Na úpravu cyklu a stabilizáciu hormónov môžete vyskúšať aj prírodné prípravky. Odporúčam Ženskú zmes - zmes z púčikových tinktúr alebo Gynex.