Ahojte, prosim Vas mate niekto typy na poporodne sitie a opuch a zlatu zilu?povodne som myslela, ze hemat, ale vraj je to len opuch. Skusam dubovu koru a repik. Rosalgin. Na opuch heparoid. Beriem detralex a mam faktu mast. Cipky nechcem. Napadlo ma este lokalne tie klasicke maste ako flector a pod. Mate s tymi mastami po pprode niekto skusenost. Bojim sa to aj vyskusat, aby to nebolelo este viac. Od bolesti tlacim novalgin a paralen, lebo neviem chodit, resp kazdy pohyb je katastrofa. Prosim ziadne rady typu vetrat a umyvar. To poznam. Resp za kazdy dalsi typ budem nesmierne vdacna
@evitka83 vankus na hemoroidy, vetrat a udrzovat v cistote a suchu....a menej vyplakavat. Kazda sme si tym presli a sme tu. Ak je to tvoje prve- prichystaj sa ze bohata budes byvat castejsie- tym ze ti uz raz zila vybehla
@katarinka89 no kebyze mi nepovies, tak neviem 🤦🏻♀️🤣 nie je to moje prve
Ahoj ja viem ze capiky zneju strasne a este ked je to tam dole cele rozbite, ale s mastou sa to neda porovnat. Prvy stipe ale potom uz super a to viem o com hovorim, nebolo mi do smiechu a trvalo to vyse dva mesiace. Toto bola posledna moznost pre mna 😃 ale ozaj pomohla, od vredy mam pokoj 😉...
ahoj. skus pozriet do mojej skupiny https://www.modrykonik.sk/group/11789/ . Je tam vela informacii o bylinkovych vlozkach, ktore dokazu pomoct s: Menstruacia - bolestiva alebo nepravidelna, Premenstruačny syndrom,Vaginálne infekcie- Výtoky, mykózy, Inkontinencia, Menopauza, Myomy, cysty, Hemeroidy, Podpora pri otehotneni - Neplodnost, Hojenie po porode. Potom mi mozes napísať IP, ak budes mat otazky.
@katarinka89 asi prave nebola zvedava na tvoj surovy koment, normalne sa pytala a nevyplakavala.. Každého hranica bolesti je iná. . Neznášam taketo surové ženské, ani do druzstva
dermochlorophyl mi pomohol
@evitka83 tak ked si taka skusena neviem co si teda zalozila temu. A pokial to mas v zlom stave tak treba nazor lekara a nie MK
@dee01 vsetko co napisala ako problem ma kazda rodicka, niektora pomenej a ten casovy interval ktory autorka uvadza mi pride na zotavenie malo. Nepride mi, ze som reagovala hrubo a bla bla.....naco je asi sestonedelie?
@evitka83 ja som mala veľký opuch a ano sadla som si po vyše mesiaca a pouzivala som sprej cicatridina a volno vetrat....len pockat kym nezmizne postupne