Ahojte, zostali mi po pôrode nejaké tie mega vložky, samozrejme to nevyhodím predsa. Môžem ich normálne používať aj počas menzesu? Zvyknete tak? Rozmýšľam, že si ich budem kupovať aj namiesto obyčajných, tie sú často malé a pretečie to...
Prípadne s akými nohavičkami na menzes máte dobré skúsenosti?
Ďakujem
Nie, nikdy som to uz potom nepouzila. Fuj, ved to je taka 1cm hruba vlozka. Nam ich davali v nemocke zadarmo. Ale teda ja som menzes nastastie vyse roka nemala. Potom uz som pouzivala normalne svoje obvykle veci
Používaj čo ti vyhovuje.
Pokojne ich môžeš používať, ale skôr by som sa sústredila na systematické zníženie objemu strácanej krvi. Odporúčam na začiatok výrazne zvýšiť príjem vitamínu C alebo začať užívať Ascorutin. Pokiaľ sú pri zvyčajnej menštruácii vyhovujúce popôrodné vložky, tak je strata krvi príliš veľká a to je nielen otravné, ale aj nezdravé.
Môžeš, ale za mňa nie, vyzera to ako plienka a aj som sa tak v tom po porode citila.. a co sa tyka menštruačných nohavičiek za mňa urcite nie, je to nehygienicke..
A co sa týka vložiek, nikdy si nekupijem kratke, vzdy iba nočné, ci mam silne slabe je to jedno.. no viem si dat aj tampony
Nevidím dôvod prečo by si ich nemohla použiť ak sú ti pohodlné ☺️ a ak chceš vložky čo sú väčšie skús si kupovať nočné tie bývajú dlhšie napr always má aj také riadne dlhé ale kľudne aj iné značky