Zdravím, som prvorodička takže neviem či je to normálne alebo nie preto by som sa rada spýtala či je v poriadku ak ma týždeň po pôrode bolí oblasť klitorisu a vonkajších pyskov. Cítim ako keby taký tlak vždy keď sa postavím z postele alebo pro cikaní. Ospravedlňujem sa ak je to nevhodná otázka ale nikto to známych nemá podobnú skúsenosť a jediné čo ma napadlo je tu sa spýtať.
Ahoj, mne sa takto po 10 dnoch po porode prejavil pokles panvoveho dna... Prvych desať dni som sa cítila dobre, potom nastal zlom
Áno takéto bolesti sú normálne, skús pomaličky začať cvičiť panvove dno, na YouTube je veľa videí
Ja som toto mala po tretom porode. Ale hned teda priserne bolesti pri zavinovani maternice, musela som si davat aj lieky od bolesti a potom ako keby mi niekto nakopal do rozkroku. Krize, kosti potom ako bonus a podbrusko cele take uvolnene a bolave, dokonca 6 mesiacov od porodu to trvalo. Akoby ma presiel vlak. Ale preslo to.
Po cikani ako keby mi niekto izolepu ťahal cez “to”🙂
Doteraz si pamatam aké je to nepríjemne…
Po oboch pôrodoch som to cítila takze Je to úplne normálne a prejde to ❤️
Gratulujem ❤️🌷
@malinoismum hej presne ja sa cítim ako keby mám závažie zavesené na prirodzení😅 ale ak to prejde tak potom fajn lebo som nevedela či je to okej alebo mam zase panikáriť🙈
A ďakujem❤️
Ja mam pocit ze je to normalne. Zachvilku to prejde