Ahojte. Mali ste niektorá problém s uvolnením stehov? Pri pôrode som sa dost natrhla aj zvonka aj zvnútra po konečník. Zašili ma ale stehy sa mi uvolnili a vagínu som mala pootvorenú až po konečník. Rok a pól som bola znova na zašití. A znova sa mi stehy uvolnili alebo sa mi to zle hojilo ale znova som pootvorená az po konečník. Som zúfalá, dá sa s tým ešte niečo robit? Je podobne ešte niekto a ako ste to zvádali zo sexuálneho hladiska?
Ja som síce nemala presne tento problém ale spravila sa mi akoby keloidna jazva a bolelo ma to este pól roka po pôrode. O sexe nemohla byt ani reč. Pomohli mi sedacie kúpele v bylinkach repík harmanček dub kôra. A natieranie contractubexom. 2 mesiace vkuse. Mozno keby ste to skúsili hned po zasiti aj vy mozno by bola jazva taká pružnejšia elastickejsia koza a skor by sa Vám to zahojilo.
@silvia92 no ja som bola skoro 5 týždňov na paralene každé 3-4 hodiny, aby som rozdýchala, strašne ma bolelo šitie, potom som bola rada, že po 7 týždňoch si viem sadnúť aj napriek bolesti, napríklad ja osobne by som si to natierali, len som sa nevedela toho ani dotknúť ani poriadne pozrieť až po nejakých troch mesiacoch, keď prešli bolesti a vedela som dať naširšie nohy ... takže je to asi individuálne a to mám vysoký prach bolesti
@patricia_b ani ja som sa na to nebola schopná pozrieť. Natieral mi to muž. Každý večer. A možem povedať ze to bola moja záchrana. Ale aj tie bylinky. Nikdy som bylinkám neverila ale po tomto...tak isto som si mesiace nevedela normalne sadnúť a môj gynekológ povedal ze toto este nevidel ze som jejo prvá pacientka s takouto jazvou. Chcel mi robit znova nastrih , vyrezať jazvu a zašiť znova. Ale to by som nikdy nepodstúpila. Vyliečila som sa sama
Ja som rok po pôrode a celé zlé, uvoľnené stehy (od môjho gyn.), keď som sa videla v zrkadle, tak diera ako svet .... a sex? ten nepríchadza do úvahy, strašne blbý pocit mám v momente ako sa má len partner dotkne, strašne to ťahá a reže, takže ďalej ani nepokračujeme a pravdupovediac čakám, že dokedy ho to bude takto baviť