Poplatok u gynekológa 90€ ročný poplatok..
A za to že som tehotná 120€ je to podľa vás ok? Nič extra v tom nie je. Fotky z ultrazvuku nedávajú iba si to môžem fotiť. + si ho chcem vymeniť nechcem tohto doktora. Len čakám dokym mi dá knižku.
Ak máš súkromného a vieš jeho cennik tak je to ok môže si pýtať koľko chce, a ty musíš zaplatit tým pádom, u bežneho sa neplatí za úkony v tehotenstve
Vedela si o poplatku pred vyšetrením? Ak áno, treba proste zaplatiť 🤷🏻♀️ a potom si zmeň doktora kedy chceš 😊 ak ťa tehotnú niekto vezme
Dnes pred vyšetrením?
Väčšina lekárov má cenník vycapený niekde na stene či na dverách možno si si iba nevšimla. U môjho sa neplatí nič a nebolo treba navyše ani som bola tehu
Ale ty už si využila jeho služby ako tehotná. Takže áno, máš zaplatiť 120 eur. Ak nesúhlasíš s cenníkom, nemala si sa nechať ako tehotná vyšetriť. Ty ešte píšeš, že odídeš, až keď ti dá tehotenskú knižku. Čiže plánuješ ďalšiu návštevu ako tehotná, ale poplatok ako tehotná zaplatiť nechceš. Tak už tam viac nechoď, knižku nech ti vystaví iný lekár.
Tak najskôr si treba zistiť aké má gynekológ poplatky, určite to tam má uvedené. Ak nechceš platiť, tak im to oznam dopredu ešte kým ti dajú knižku či vieš od nich odísť a hľadať si iného gynekológa.
Žiaden taký poplatok neplatím, u Dr. dom 11 rokov, ani predtým som neplatila-ale ambulancie v menšom mestečku. Sestra má Dr. vo veľkom meste a ročné poplatky neplatí tiež, iba nejaké nadštandardné služby. Švagriná platí aj ročný iného Dr. v tomto meste. No a ako tehotnú Ťa nemusí iný Dr. prebrať...
Väčšina lekárov to tak má. Bežne prídeš 1x za rok na preventívku. Ako tehotná každý mesiac na kontrolu. Takže väčšina má pre tehotné vyšší poplatok. Našťastie, máš možnosť výberu lekára, môžeš si vybrať takého, ktorý ti finančne a aj iným spôsobom bude vyhovovať.