Poovulačné pichanie v inom vaječníku ako bola ovulácia

16. sep 2021

Dobry den. Chcem sa opytat na nazor ci je normalne ze mam take obcasne citenie laveho vajecnika v zmysle ze ma v nom slabucko picha, obcas aj v maternici uz asi 2 dni, mam silny vodnaty vytok. Ovulacia prebehla ale z praveho vajecnika pred 5 dnami, co mi potvrdil lekar. Je toto bezne? Moze to byt skor nejaky zdravotny problem? Dakujem za nazor.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. sep 2021

@bambulienka25 mna nepicha v case ovu, praveze nikdy. A teraz to zacalo 4 a 5 po ovulacii a na opacnej strane ako bola ovulacia 😏

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. sep 2021

@bambulienka25 vdaka za nazor 🙂

andreaak05
16. sep 2021

Ja som nikdy ovu ani necitila a neviem, ci je to odkedy ideme naostro alebo je to vekom, ale zacala som strasne citit ovulaciu, niekedy az tak, ze si neviem sadnut. Plus tiez som zacala citit pichanie v lavom vajecniku, ci uz ovulujem z lavej alebo pravej strany. Ked ovulujem z pravej strany, tak ma boli aj pravy, aj lavy. Posledne mesiace zacinam ten lavy citit uz medzi menzesom a ovulaciou a skonci to az po ovu. Tiez netusim, z coho to moze byt.

autor
16. sep 2021

@andreaak05 ja to mam tiez podobne, cca kazdy druhy mesiac citim ovu, ale uz menej ako kedysi.. len ma zmiatlo to popichavanie a hlavne po ovu 4-5 dni. Hadam to je normalne 🙂 drzim palce aby sa vam zadarilo. My sa snazilkujeme uz cez rok.

andreaak05
16. sep 2021

Ja som tiez z toho trochu mimo, lebo stale viac ma pichava na tej lavej strane. Najprv len cez ovu a teraz uz aj medzi menzesom a ovu 🤦‍♀️ Nechapem to. Uz som si tak hovorila, ze mozno si telo pyta uz rodit a stale nic, tak sa mi deju taketo zmeny v tele. My sa snazime uz vyse 2 rokov. Uz mam za sebou prvu iui.

autor
16. sep 2021

@andreaak05 moze byt, ze nam to telo naznacuje, tiez mam tuto teoriu. Teraz si po iui? Mate aj nejaky zdr.problem?

andreaak05
16. sep 2021

Ano, zajtra bude tyzden, co som po iui. Noo, mne brali len krv - hormonalny profil, ten bol ok, spermiogram ok, som aj po hyfosy - priechodnost vajcovodov ok. Akurat co vieme, mame dlhorocnu ureaplazmu, ktorej sme sa nevedeli zbavit, tak sme uz rezignovali a prestali jest lieky. Lebo som sa musela uz dat dokopy, imunitu a tak. No a pred 3 mesiacmi mi nasli okrem urey aj dalsie 3 bakterie. Cize u nas bude zrejme problem tu. A mozno aj nieco ine. Ale ine vysetrenie nam nerobili. Lebo sak zevraj moze byt hocikde problem. Aj testy na protilatky na spermie sa robia, nejake imunologicke vysetrenie, aj endometrioza moze byt, hocico. A nam nic z toho este nerobili 🤷‍♀️🤷‍♀️ Tak ak bude moje prve iui neuspesne, popytam sa este na tieto ine vysetrenia. Ale povie mi niekto, ako sa vysetruje endometrioza? To len rovno laparkou?

autor
16. sep 2021

@andreaak05 na otazku ti odppvedat neviem, nam sa paradoxne podarilo mesiac po brani atb proti ureaplazme a zaroven po hyfosy (vysledok priechodne oba), partner ma morfologiu 1% a mensi objem spermii, cize my sa chystame uz do centra v blizkej dobe. Nakolko je odo mna starsi o dost, tak neni uz cas stracas cas 🙂 drzim ti velmi palce, nech vyjde hned prve iui 🤗

autor
16. sep 2021

@andreaak05 a ako sa nam podarilo tak vlastne hned 2 dni po meskani som dostala ms. Cize za rok a pol 1 x to vyslo na chvilku.

andreaak05
16. sep 2021

No tak ale zas to je dobre znamenie, ze sa podarilo. Tak potom by nebolo dobre riesit len udrzanie plodu?

andreaak05
16. sep 2021

Boze, ta urea sprosta. Strasne vela ludi ju riesi. Ty si mavala aj problemy nejake vdaka urey?

autor
16. sep 2021

@andreaak05 nie, ziadne problemy nam nerobila, ale mozno je to vinnicka, mozno nie. No ten progesteron mi dal ale uzivala som ho len 3 mesiace, nejako mi nerobil dobre, a prave som rozmyslala ci si ho nenadim teraz, lenze by som si dala ak som 4 dpo len par tabliet, nie vsetkych 10, aby sa mi cyklus neposunul. Myslis ze je to dobry napad?

andreaak05
16. sep 2021

Vies co, toto ti absolutne neviem povedat. Ja som sa len pred tyzdnom dozvedela, ze budem brat volake hormony, takze toto neni vobec moja parketa. Len to mi pride take zvlastne, ze mozno by ti mali skusit nieco este vymysliet na udrzanie, ked uz sa vam raz podarilo a nie hned ivf. Ale nevyznam sa do toho, len tak uvazujem. A robili ti odvtedy testy na ureu? Nemas ju nahodou este furt a to sposobilo to, ze to nedopadlo dobre s babom a ze sa vam furt nedari?

autor
16. sep 2021

@andreaak05 nerobili nam opakovane testy 😶 uz je to polroka co sme ich brali, este tomu nechame take 2 mesiace a ked nic, pojdeme do centra nech nam porobia vysetrenia a nieco navrhnu, lebo kedze ma partner zly spermiogram, mozno tam bude zadrhel. Kto vie..

andreaak05
16. sep 2021

Jasne, sak moze to byt aj v tom spermiograme, ale isla by som si dat este raz porobit stery. Ja mam tieto stery vzdy zle a podla mna tam bude u nas problem 😩 ale ja uz nezvladam brat atb, ked doteraz nepomohli ani jedny.

autor
16. sep 2021

@andreaak05 to ti verim, mne je z tych atb vzdy zle, brala som ich asi 3x v zivote a uz po 4 tbl migreny az do poslednej, tak som jedla zaroven s ibalginom. Vy ste tiez brali len 10 dni?

andreaak05
16. sep 2021

Ja som 5 rokov vkuse v primere kazdy mesiac a pol brala atb, lebo nasi doktori nevedia nic ine. Teraz nemyslim kvoli uree. A mne uz tie atb asi ani nic nerobili. Ja som uz mala tak dokazenu crevnu, tym padom aj vaginalnu mikrofloru, ze som s tym musela prestat a dat sa na prirodu a homeo. No my sme brali tusim 20 dni. A potom este tie iste atb spolu so sumamedom. Potom sme uz s tym skoncili. Ale mne nebolo z nich ani len zle. Moje telo bolo na to uz asi fakt navyknute. Lebo zevraj su ozaj moc tazke. Ale strasne vela ludom sa to dlho liecilo.

autor
17. sep 2021

@andreaak05 to ma mrzi ze si tolko atb musela brat, hadam je to uz lepsie a hlavne drzim prsty aby vam vyslo prve iui a nasla si pozitivny test 🙂

andreaak05
17. sep 2021

Dakujem ti krasne 🙂 bodaj by 🙏🙏🙏

jankaropy
7. feb 2022

Ahoj mozem sa opytat co ti nakoniec bolo?