Pomýlenie intímneho produktu

20. okt 2024

Ahojte.
Omylom som použila zlý produkt na intímne partie. Miesto sprchoveho gélu som schmatla gél na holenie ( rovnaká značka aj nápis ) a bohužiaľ mi to úplne vyžralo celú kožu, aj sliznicu pošvy. Mám dosť veľké “bolesti”? Skôr to nazvem pálenie. Bohužiaľ je nedeľa večer a vôbec netuším čo s tým. Gynekologička mi robí od utorka.
Máte nejaké rady, ako postupovať v takejto situácii? Čo pomôže, čo zmierni bolesti a pálenie ?

Ďakujem

tamitamitami
20. okt 2024

Choď na pohotovosť (oddelenie gynekológie), pozrú sa na teba a dajú ti vhodný liek.

arianna25
20. okt 2024

Radšej by som neskúšala nič. Napadlo mi Harmančekovy odvar taký vlažný popolievat sa ním jediné asi alebo nič a rovno na pohotovosť.

heni79
20. okt 2024

Prepáč, ale reálna otázka. Ten gél na holenie bol tiež na intímne partie? Ako ti mohol vyžrať pokožku? A sliznicu pošvy už vôbec nechápem. Ak by to bol aj mužský gél na holenie, takáto redakcia je extrém. Nebola tam skôr nejaká zložka, na ktorú máš alergiu? A možno o tom nevieš? 🤔Prv, ako pôjdeš na pohotovosť, naštuduj a zapíš si to zloženie.

autor
20. okt 2024

@heni79 áno. Normálne intim gél na holenie:/

colsami
20. okt 2024

Nie som zastanca "pohotovosti s blbostami" , ale v tomto pripade je to opodstatnene - ak je ta reakcia velmi intenzivna, tak ako popisujes, necakala by som a isla. Skor nez to narobi viac skody, co sa moze potom aj ovela tazsie a dlhsie riesit.

heni79
20. okt 2024

Oprava. Reakcia tam mala byť. 🤦

heni79
20. okt 2024

A už si ho v minulosti použila? Stále je zle? Ideš na tú pohotovosť?

daniela1911
20. okt 2024

Choď do lekárne a kup si rosalgin a povyplachuj, uľaví sa ti

idamia
20. okt 2024

To si si do posvy striekala?

kiki68
20. okt 2024

Toto bude skor alergicka reakcia, ved sa zeny bezne dole holia a nemaju taky stav

1ryba
20. okt 2024

Nedaváj si tam vôbec nič. Sliznica sa sama obnoví. Iba čistou vodou umývaj až do zahojenia. Stalo sa mi to isté s čistým tea tree olejom. Každým dňom to bude lepšie.

vanilkovazmrzka
20. okt 2024

Ved bezne sa dava gel na holenie aj na holenie intimnych partii, neexistuje aby ti to poskodilo pokozku ked to nanesies a hned aj vymyjes. To musi byt nieco co si este nikdy nepouzila a nevies ze mas na to prudku alergiu