Ahojte.
Omylom som použila zlý produkt na intímne partie. Miesto sprchoveho gélu som schmatla gél na holenie ( rovnaká značka aj nápis ) a bohužiaľ mi to úplne vyžralo celú kožu, aj sliznicu pošvy. Mám dosť veľké “bolesti”? Skôr to nazvem pálenie. Bohužiaľ je nedeľa večer a vôbec netuším čo s tým. Gynekologička mi robí od utorka.
Máte nejaké rady, ako postupovať v takejto situácii? Čo pomôže, čo zmierni bolesti a pálenie ?
Ďakujem
Radšej by som neskúšala nič. Napadlo mi Harmančekovy odvar taký vlažný popolievat sa ním jediné asi alebo nič a rovno na pohotovosť.
Prepáč, ale reálna otázka. Ten gél na holenie bol tiež na intímne partie? Ako ti mohol vyžrať pokožku? A sliznicu pošvy už vôbec nechápem. Ak by to bol aj mužský gél na holenie, takáto redakcia je extrém. Nebola tam skôr nejaká zložka, na ktorú máš alergiu? A možno o tom nevieš? 🤔Prv, ako pôjdeš na pohotovosť, naštuduj a zapíš si to zloženie.
@heni79 áno. Normálne intim gél na holenie:/
Nie som zastanca "pohotovosti s blbostami" , ale v tomto pripade je to opodstatnene - ak je ta reakcia velmi intenzivna, tak ako popisujes, necakala by som a isla. Skor nez to narobi viac skody, co sa moze potom aj ovela tazsie a dlhsie riesit.
Oprava. Reakcia tam mala byť. 🤦
A už si ho v minulosti použila? Stále je zle? Ideš na tú pohotovosť?
Choď do lekárne a kup si rosalgin a povyplachuj, uľaví sa ti
To si si do posvy striekala?
Toto bude skor alergicka reakcia, ved sa zeny bezne dole holia a nemaju taky stav
Nedaváj si tam vôbec nič. Sliznica sa sama obnoví. Iba čistou vodou umývaj až do zahojenia. Stalo sa mi to isté s čistým tea tree olejom. Každým dňom to bude lepšie.
Ved bezne sa dava gel na holenie aj na holenie intimnych partii, neexistuje aby ti to poskodilo pokozku ked to nanesies a hned aj vymyjes. To musi byt nieco co si este nikdy nepouzila a nevies ze mas na to prudku alergiu
Choď na pohotovosť (oddelenie gynekológie), pozrú sa na teba a dajú ti vhodný liek.