Pomôže Lutenyl k otehotneniu?

vierasab
19. mar 2012

Ahojte dievčence, dr. mi predpísal lutenyl, mávam nepravidelné cykly a cysty na vaječníkoch, informovala som ho, že sa snažíme o druhé dieťa, máte niektorá s týmto skúsenosť, podarilo sa vám otehotnieť? Už som prečítala všakovaké články, ale som z toho skôr zmätená, mám pocit, že sú plné rozporov, aj odpovede rôznych dr. sú iné. dakujem veľmi pekne za odpovede.

lucka1987
16. apr 2012

@vierasab .. neviem ci je prave Lutenyl ten spravny hornón .. skor duphaston, ktory podporuje tvorbu zlteho teliseka .ten som uzivala viac nez rok a polovicu tehotenstva ... skus sa s nim porozpravat , nech to riesi aktivnejsie ... az sa co najskor zbavis problemov a nepravidelnych cyklov a cyst a cim skor sa zadari
ja mam teraz po porode nasadeny lutenyl na upravy cyklu aby mi mrchana dosla pravidelne.. ale evidentne to nefunguje, lebo opat meska 😠

lenka.s
16. apr 2012

tiez myslim, ze skor duphaston by pomohol k otehotneniu

veron_dorusincova
22. júl 2012

ja som uzivala duphaston 9 mesiacov a nic, ms som mala sice pravidelnu, ale kedze sa snazime o babatko, neotehotnela som..teraz mi doktor predpisal kombinaciu clostilbegyt+lutenyl..tak sa uvidi 😒

alchemilkazltozelena
28. jún 2013

baby potrebujem surne radu, ktore ste brali LUTENYL, mali ste zvysenu BT? ja som 26DC a mam 37,2 co je u mna uplne neobvykle...neviem ci to nesposobuje len ten lutenyl a ze zbytocne nadeje si robim ze to mohlo tentokrat vyjst, myslim tehotenstvo....zajtra mam zobrat poslednu tabletku lutenylu....prosim ozvite sa niketo....mavam 29 dnove cykly, cize v pondelok by som mala dostat mrchu...dakujem za akekolvek reakcie...